Ödemiş'te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Belediye Başkanı Mahmut Badem'in makamına oturan Ece Sönmez, hava kirliliğine çözüm istediklerini belirtti.
İlçede düzenlenen etkinlikler kapsamında İnönü İlkokulu öğrencileri, Belediye Başkanı Mahmut Badem'i makamında ziyaret etti.
Temsilen belediye başkanlığı makamına oturan 3. sınıf öğrencisi Ece Sönmez, yaptığı konuşmada kış aylarında akşam saatlerinde hava kirliliği yaşandığını, bu konuda gerekli çalışmaların yapılması gerektiğini belirtti.
Belediye Başkanı Mahmut Badem ise ilçenin coğrafi konumu nedeniyle kış aylarında hava kirliliği yaşandığını, tek çözümün ise doğalgazın gelmesi olduğunu belirterek, "İzmirgaz ile yaptığımız çalışmalar doğrultusunda yaklaşık 2 yıl içinde doğalgaz kullanmaya başlayacağız" dedi.
Son Dakika › Yerel › Ödemiş'te Çocuk Başkan, Hava Kirliliğine Çözüm İstedi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.