Omurilik Felçlileri Derneği'nden 3 Engelliye Akülü Araç - Son Dakika
Yerel

Omurilik Felçlileri Derneği'nden 3 Engelliye Akülü Araç

Omurilik Felçlileri Derneği\'nden 3 Engelliye Akülü Araç

Giresun'un Görele ilçesinde faaliyetini sürdüren Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Görele Şubesi 3 engelliye akülü araç verdi.

06.12.2013 11:13  Güncelleme: 11:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun'un Görele ilçesinde faaliyetini sürdüren Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) Görele Şubesi 3 engelliye akülü araç verdi.

Görele Omurilik Felçlileri Derneği'ne kayıtlı bulunan engelliler için dernek bahçesinde düzenlenen törene Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) Görele Şubesi Başkanı Asiye Divli, yönetim kurulu ve engelli aileleri katıldı. Tekerlekli sandalyenin engelli kimseler için çok şey ifade ettiğini belirten TOFD Görele Şube Başkanı Asiye Divli, "Şükran Bektaş, Selda Akdağ ve Mehmet Sivri isimli 3 arkadaşımıza akülü araç verdik. Sağlıklı olan kimseler bilmezler fakat tekerlekli sandalye bizim için ayağımız gibidir. 3 arkadaşımız akülü araba alacaklar inanın işte o an sanki biz ayaklarımıza kavuşuyoruz. Dileğimiz topluma yeni engelli bireyler katılmasın, biz de bu günleri kutlamayalım. Ne yazık ki bu da hayatın bir gerçeği. Herhangi bir kazada bedenimizin bir kısmını kaybedebiliriz. O yüzden diyoruz ki aslında her birey bir engelli adayıdır. Tüm engelli arkadaşlarım adına bizlerden desteğini esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Sayın Ertuğrul Melikoğlu, olmak üzere Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) Genel Başkanı Ramazan Baş ve günümüzü kutlayan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Dernek tarafından engelliler için hazırlan 3 adet akülü tekerlekli sandalyenin dağıtımı yapıldı. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Omurilik Felçlileri Derneği'nden 3 Engelliye Akülü Araç - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement