Orman Bölge Müdürlüğü'nden E-İzin Sistemi Eğitimi - Son Dakika
Yerel

Orman Bölge Müdürlüğü'nden E-İzin Sistemi Eğitimi

Orman Bölge Müdürlüğü\'nden E-İzin Sistemi Eğitimi

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Ağaçlandırma ve Toprak Muhafaza şeflerine E-İZİN sistemi konusunda seminer düzenlendi.

21.07.2012 09:33

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü tarafından Ağaçlandırma ve Toprak Muhafaza şeflerine E-İZİN sistemi konusunda seminer düzenlendi.

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen seminere Mersin Orman Bölge Müdürü Abdurrahman Acer, İzin İrtifak Şube Müdürü Zekeriya Demir, Ağaçlandırma Şube Müdürü Erdoğan Üstüner, İzin İrtifak Şubesi'nin teknik elamanları ile Ağaçlandırma ve Toprak Muhafaza şefleri katıldı.

Seminerde konuşan İzin İrtifak Şube Müdürü Demir, "E-İZİN sistemi, bütün verilerin merkezi veri tabanı içinde toplanmasını, tek bir program içerisinde çalışmayı, doğru ve güncel veriye en hızlı şekilde ulaşmayı, sağlıklı istatistikler elde etmeyi, kısıtlı ve statülü alanları irdelemeyi ve izne konu sahayı Google Earth ortamında izlemeyi sağlamaktadır" dedi.

Orman Bölge Müdürü Acer ise yeniden yapılanma doğrultusunda işletme müdürlükleri bünyesinde Ağaçlandırma ve Toprak Muhafaza Şefliklerinin kurulduğunu ve tamamına atama yapıldığını belirtti. Acer, bu birimlerin devletçe yapılacak ağaçlandırmanın yanı sıra özel ağaçlandırma işlerini de yürüteceğini söyledi. Bu nedenle E-İZİN eğitiminin önemli olduğunun altını çizen Acer, "Henüz sonuçlandırılmayan bin 260 adet özel ağaçlandırma talebi bulunmaktadır. Haftanın belirli günlerini özel ağaçlandırma işlerine ayırarak E-İZİN sistemine girilmiş bilgiler üzerinden, bu talepleri en kısa sürede sonuçlandırmanızı istiyorum" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Orman Bölge Müdürlüğü'nden E-İzin Sistemi Eğitimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement