Özdemir'den Toplantı Değerlendirmesi - Son Dakika
Yerel

Özdemir'den Toplantı Değerlendirmesi

Özdemir\'den Toplantı Değerlendirmesi

Ak Parti Batman Milletvekili Özdemir, "Yeni Türkiye'de Sivil Toplum Buluşmaları" toplantısını değerlendirdi.

02.11.2014 14:25

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, "Yeni Türkiye'de Sivil Toplum Buluşmaları" toplantısının ardından değerlendirmede bulundu.

Özdemir, STK'larla yapılan toplantıda birçok kesimin düşünce, beklenti ve taleplerini dinlediklerini belirterek toplantının geleceğe ilişkin atılabilecek adımlara yön vermek için önemli olduğunu söyledi.

"Yeni Türkiye'de Sivil Toplum Buluşmaları-2" isimli toplantıda AK Parti Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Başkan Yardımcıları Batman Milletvekili Ziver Özdemir, İstanbul Milletvekili Harun Karaca, Konya Milletvekili Mustafa Akış, Siirt Milletvekili Osman Ören ve Sosyolog Dr Hüseyin Tutar Batman'da STK'lar ile bir araya geldi.

Yaklaşık 3 buçuk saat süren ve tüm siyasi görüşlerin fikirlerinin dile getirildiği toplantıda çözüm süreci ve Yeni Türkiye'den beklentilerin konuşulduğunu kaydeden Milletvekili Özdemir, toplantıda öne çıkan beklentilerin, Çözüm sürecine toplum desteği, sürecin daha şeffaf yürütülmesi, 6-7 Ekim'de yaşanan şiddet olayları ve protestolar, kadınlara yönelik istihdam teşvikleri, engellilerin kamusal alanda ve iş hayatında daha aktif katılımının sağlanması, toplum için büyük tehlike arzetmeye başlayan uyuşturucu sorununa çözüm bulunması için din alimleri ve eğitimcilerin siyasetçilerle işbirliği içinde aktif çalışması olduğunu söyledi.

İl Başkanlığı yaptığı dönemde ve Milletvekilliği süresince her zaman STK'lara büyük önem verdiğini ve onlarla devamlı istişare halinde olduğunu hatırlatan Milletvekili Özdemir, bundan sonra da Batman için Batmanlılar için çalışan tüm STK'larla bir arada çalışmaya devam edeceğini dile getirerek, "Batman için çaba harcayan tüm STK'lara her zaman kapımız açıktır. Toplantıya iştirak ederek fikirlerini ve beklentilerini bizimle paylaşan tüm STK temsilcilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Özdemir'den Toplantı Değerlendirmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ali kara: sayın vekilim ben vatandaş olarak size soruyorum bugün taşaron yasası çıkmış batmanda ki taşarona ise kamu müdürleri saman torbası uzatıyor ve valide onaylıyor nerde bu devlet nerde büyüyen türkiye nerde maliyedeki bütçe müdürler bütçe yok diyorlar müdürlerin yolsuzlığuna bütçe var neden taşarona yok akp yi müdürleriniz bitirdi halka hizmet yok ceybe hizmet var ama müdürlerin özel işine var akrabalarına var il özel idaresi müdürlerine bakın sağlık personeline kurumları inceleyyin 0 0 Yanıtla
  • mehmet: maalesef sizler batman vekilleri batmana katkınız olmadı kamu müdürleri sizleri takmıyor bile bide maliye bakanı herşeye boş vermiş batman kamuda olan yolsuzluğun haddi hasabı yok bide bütçe yok diyorlar sağlık kurumu müdürleri okullar il özel idareler valilik yazıklar olsun sizinde süre doldu sanırım. . torbadan bana saman varsa sizede sandıkta arpa bırakmam saygılar 0 0 Yanıtla

Advertisement