Özel Sanko Koleji 11. sınıf öğrencisi Ahmet Turan Ünlü, İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi tarafından düzenlenen satranç turnuvasında, il birincisi oldu.
Şehitkamil Belediyesi Atatürk Spor ve Kültür Merkezi'nde yapılan turnuvaya, 12 kategoride 374 öğrenci katıldı. 16 yaş genel kategorisinde yarışan ve il birincisi olan Özel Sanko Koleji 11. sınıf öğrencisi Ahmet Turan Ünlü'ye, İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi Başkanı Melih Meriç tarafından ödül olarak; çeyrek altın, kupa ve madalya verildi.
İnşaat Mühendisleri Odası Konferans Salonu'nda düzenlenen ödül töreninde konuşan Meriç, satranç oynayanların olaylara farklı boyutlarda yaklaşabilme ve analiz yetisine sahip olduklarının altını çizerek, katılımcıları kutladı. Açık kategoride yarışan Özel Sanko Okulları satranç usta öğreticisi Süleyman Yalım da birinci olarak; çeyrek altın, kupa ve madalya ile ödüllendirildi. - GAZİANTEP
Son Dakika › Yerel › Özel Sanko Koleji Öğrencisi Satrançta İl Birincisi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.