Pasinler'de Öğrenciler Karnelerini Aldı - Son Dakika
Yerel

Pasinler'de Öğrenciler Karnelerini Aldı

Pasinler\'de Öğrenciler Karnelerini Aldı

Erzurum'un Pasinler ilçesinden 2011-2012 eğitim ve öğretim yılı kapanış programı İbrahim Hakkı İlköğretim Okulu'nda yapıldı.

08.06.2012 12:02

Erzurum'un Pasinler ilçesinden 2011-2012 eğitim ve öğretim yılı kapanış programı İbrahim Hakkı İlköğretim Okulu'nda yapıldı.

Pasinler İbrahim Hakkı İlköğretim Okulu'nun ev sahipliği yaptığı 2012-2012 eğitim ve öğretim yılı yılsonu kapanış programı Saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşının okunmasıyla başlandı. Programın açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Yetkin Şerkici, bir eğitim ve öğretim yılını acısıyla tatlısıyla geride bıraktıklarını, okul olarak il genelinde yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere okullarını iyi temsil ettikleri için teşekkür ettiğini ifade etti.

Pasinler Kaymakamı Cihangir Güler ise yaptığı konuşmada, "Karnede iki bölüm vardır. Bir bölümü eğitim bölümündeki notlarını, diğer bölümü ise çocuklarımızın arkadaşlarıyla ve çevresiyle olan uyumu, temizliği gibi alanları kapsayan notların olduğu bölümü gösterir. Ama velilerimiz pek o bölümle ilgilenmezler, o bölüm oysaki çocuklarımızın gelecekte nasıl birer bireyler olacağını yansıtacağını gösterir." dedi.

Pasinler Kaymakamı Cihangir Güler, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı A. Kadir Acar ve İlçe Emniyet Müdürü Şaban Beşer tarafından dereceye giren öğrencilere ödüller verildi. Okul Müdürü Yetkin Şekerci ise okullarına her daim destek veren Kaymakam Cihangir Güler'e, Garnizon Komutanı vekili Jandarma Yüzbaşı A. Kadir Acar'a ve Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu'na desteklerinden dolayı isimlerinin hat yazısıyla yazılı olduğu plaketler verildi.

Programda okul öğrencilerinin sahneye koydukları gösterilerin yanı sıra okunan türküler ve şarkılar davetliler tarafından büyük ilgi gördü. Program sonrası İlçe Kaymakamı Cihangir Güler, bir yıl boyunca öğretmen ve öğrenciler tarafından yapılan resim sergisini açtı. Sergiyi gezen davetlilere daha sonra ikramlar da bulunuldu.

İbrahim Hakkı İlköğretim Okulu'nun hazırlamış olduğu 2011-2012 eğitim ve öğretim kapanış programına İlçe Kaymakamı Cihangir Güler, Garnizon Komutan vekili ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı A. Kadir Acar, İlçe Emniyet Müdürü Şaban Beşer, İlçe Müftüsü Selim Yazıcı, Milli Eğitim Şube Müdürü Mennan Dölekli ve Okul Müdürlerinin yanı sıra çok sayıda da öğrenci velileri katıldı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pasinler'de Öğrenciler Karnelerini Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement