Pazarlar Belediyesi Yeni Yılın İlk Toplantısını Yaptı - Son Dakika
Yerel

Pazarlar Belediyesi Yeni Yılın İlk Toplantısını Yaptı

Pazarlar Belediyesi Yeni Yılın İlk Toplantısını Yaptı

Kütahya'nın Pazarlar Belediye Meclisi, 2014 yılının ilk meclis toplantısını Belediye Başkanı Ahmet Torun başkanlığında gerçekleştirdi.

08.01.2014 23:38  Güncelleme: 00:02

Kütahya'nın Pazarlar Belediye Meclisi, 2014 yılının ilk meclis toplantısını Belediye Başkanı Ahmet Torun başkanlığında gerçekleştirdi.

Başkan Ahmet Torun, toplantıda plan ve bütçe komisyonu, imar komisyonu ve denetim komisyonunda görev alacak üyelerin görüşülerek oy birliği ile karara bağlandığını söyledi.

Toplantı sonunda açıklama yapan Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, "En büyük amacımız, imkanlarımızı seferber ederek hemşehrilerimize daha modern, daha çağdaş ve huzurla yaşayabilecekleri bir kent hazırlayabilmektir. 2014 yılının ilk toplantısını gerçekleştirdik. 5393 sayılı Belediye Kanununun 24 üncü maddesi gereğince bir yıl süreyle görev yapmak üzere Belediye Meclisinin 04/01/2013 tarih ve 01 sayılı kararı gereğince meclis üyeleri arasından Meclis Plan ve bütçe komisyonunda, İmar komisyonunda ve Denetim komisyonunda görev alacak üyeler belirlendi. Plan ve bütçe komisyonuna Mahmut Madak, Fahri Karataş ve Mehmet Gündüz, İmar komisyonuna Hasan Girgin, Muzaffer Günal ve Hakkı Aydoğmuş'un 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak genel mahalli idareler seçimine kadar görev yapmak üzere komisyonlara seçilmelerine, yine Belediye Kanunu'nun 25 inci maddesi gereğince 30 Mart 2014 tarihine kadar görev yapmak üzere belediyenin bir önceki yıl gelir ve giderleri ile bunlara ilişkin hesap ve kayıt ve işlemlerinin denetimi için meclis üyeleri arasından gizli oy açık tasnife göre yapılan seçim sonunda; meclis üyelerinden Mahmut Bektaş, Kemal Erdinç ve Yusuf Karataş'ın denetim komisyonuna seçilmelerine oy birliği ile karar verildi. Hizmetlerimizin hayata geçirilmesinde belediye meclisimizin büyük katkıları oldu. İktidarı ve muhalefetiyle halisane çabalar içinde, ağız tadıyla bugüne geldik. Hizmetlerin vatandaşlarımıza ulaşmasında en küçük çabanın bile bir değeri olduğuna inanıyoruz. Bu vesileyle gerek eleştiri ve gerekse önerileriyle katkıda bulunan tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. İlk günkü heyecanla çalışmalarımıza devam ediyoruz " dedi. (MB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pazarlar Belediyesi Yeni Yılın İlk Toplantısını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement