Pratisyen Hekimlere "Acil Servis'e Başvuran Olgular ve Yaklaşım" Eğitimi Verildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Pratisyen Hekimlere "Acil Servis'e Başvuran Olgular ve Yaklaşım" Eğitimi Verildi

Pratisyen Hekimlere "Acil Servis\'e Başvuran Olgular ve Yaklaşım" Eğitimi Verildi
16.12.2016 17:05

Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından, birliğe bağlı hastanelerin Acil Servislerinde görev yapan tüm Pratisyen hekimlere yönelik “Acil Servise Başvuran Olgular ve Yaklaşım” konulu eğitim verildi.

Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından, birliğe bağlı hastanelerin Acil Servislerinde görev yapan tüm Pratisyen hekimlere yönelik "Acil Servise Başvuran Olgular ve Yaklaşım" konulu eğitim verildi.

Eğitimin yeni atanan Pratisyen hekimlerin olası acil olaylara müdahalelerinde yaşanan sıkıntıları azaltmak, kaliteli hizmet sunumunu daha fazla artırmak, olası hata risklerinin önüne geçmek amacıyla yapıldığı kaydedildi. Eğitim çalışmasına Pratisyen hekimlerin yanı sıra alanında uzman çok sayıda hekim katıldı.

68 Pratisyen hekimin katıldığı ve 2 gün süren eğitim çalışmasının ilerleyen günlerde de yapılacağı kaydedildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pratisyen Hekimlere 'Acil Servis'e Başvuran Olgular ve Yaklaşım' Eğitimi Verildi - Son Dakika


Advertisement