Ramazan Bayramı'na Doğru - Son Dakika
Yerel

Ramazan Bayramı'na Doğru

BBP Şarkışla İlçe Başkanı Tinni, mesaj yayımladı.

27.07.2014 15:16

Büyük Birlik Partisi (BBP) Şarkışla İlçe Başkanı Şükrü Tinni, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı

Tinni, mesajında, bayramların beraberlik ve dayanışma günleri olduğunu belirtti.

Bayramlarda vatandaşlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiğini, dargınlıkların unutulduğunu ve  küslerin barışıp kardeşçe kucaklaştıklarını aktaran Tinni, şunları kaydetti:

"Birlik, beraberlik ve dayanışma günleri olan bayramlarda büyüklerimizi, annemizi, babamızı, yakınlarımızı, komşularımızı ve dostlarımızı ziyaret edelim. Bencilliği, kin ve nefreti içimizden söküp atalım, dargınlıklara son verelim. Ramazan ayı boyunca kazandığımız güzel alışkanlıkları sürdürme, vazgeçtiğimiz kötü huy ve davranışlara bir daha asla dönmeme kararımızı yineleyelim. Sadece eş, dost ve arkadaşlarımızı değil, bayram sevinci yaşamayı bekleyen yetim yavrularımızı, evlerinde yalnız yaşayan ve evlerinde tek başına evlatlarını bekleyen yaşlılarımızı ziyaret ederek, bayramın sevinç ve mutluluğunu onlara da taşıyalım."

Tinni, İsrail'in Gazze'ye saldırılarına da değinerek, "Bugün İslam coğrafyamızda ağız tadıyla bayram yapamayan, bombalar altında her gün kan ve gözyaşı içinde yaşayan kardeşlerimiz olmak üzere, Şarkışla'mıza, ülkemize, milletimize bayramın huzur, barış getirmesini, özgürce ve insanca yaşayabilme fırsatı doğurmasını temenni ediyorum" ifadesini kullandı. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ramazan Bayramı'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement