Rektör Coşkun'dan Kurum Müdürlerine İadeyi Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Rektör Coşkun'dan Kurum Müdürlerine İadeyi Ziyaret Etti

Rektör Coşkun\'dan Kurum Müdürlerine İadeyi Ziyaret Etti

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun Bayburt Valiliği bünyesinde bulunan kurumlara iadeyi ziyarette bulundu.

08.01.2014 13:59

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun Bayburt Valiliği bünyesinde bulunan kurumlara iadeyi ziyarette bulundu. Rektör Coşkun ile Rektör Yardımcısı ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necmettin Tozlu kurumları tek tek ziyaret ederek, kurum müdürleri ile uzun uzun sohbet etti.

Rektör Coşkun ve Dekan Tozlu ilk olarak Tapu ve Kadastro Müdürlüğünü ziyaret ederek burada İl Müdürü Ramazan Bilal Girgin ile uzun süre sohbet etti. Rektör Coşkun ardından Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünü ziyaret ederek, İl Müdürü Hakan Bilgiç ile sohbet etti ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyaretine Bayburt Dernekler İl Müdürlüğü ile devam eden Rektör Coşkun, burada İl Müdürü İbrahim Şahin ile sohbet etti. Buradan İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünü ziyaret eden Rektör Coşkun, İl Müdürü Mustafa Göktürk ile uzun süre görüştü. Ardından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne geçen Rektör Coşkun İl Müdürü Hayrettin Pala ile görüşerek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Son olarak İl Planlama ve Koordinasyon ile Organize Sanayi Bölge Müdürü ve Bayburt SODES Birim Sorumlusu Mete Emir'i ziyaret eden Rektör Coşkun ve Dekan Tozlu, Emir ile uzun süre sohbet etti. Emir'den çalışmalar hakkında bilgi alan Rektör Coşkun, ziyaretlerini burada noktaladı.

Ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduklarını dile getiren kurum il müdürleri, Rektör Coşkun'a teşekkür etti. Rektör Coşkun'da misafirperverliklerinden dolayı kurum müdürlerine teşekkür etti. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rektör Coşkun'dan Kurum Müdürlerine İadeyi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement