Sağlık Personellerinden Emniyet Müdürlüğü'ne Taziye Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Sağlık Personellerinden Emniyet Müdürlüğü'ne Taziye Ziyareti

Sağlık Personellerinden Emniyet Müdürlüğü\'ne Taziye Ziyareti

İstanbul’da yaşanan terör saldırısına tepkiler sürerken, Osmaneli Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesi yöneticileri, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne taziye ziyaretinde bulundu.

13.12.2016 17:54

İstanbul'da yaşanan terör saldırısına tepkiler sürerken, Osmaneli Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesi yöneticileri, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne taziye ziyaretinde bulundu.

İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Yardımcısı Yalçın Avcı'nın makamında gerçekleşen ziyareti, Osmaneli Selahattin Çetintaş Devlet Hastanesi Başhekimi Ferhat Damkacı, İdari ve Mali İşler Müdürü Sinan Mut, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sevda Can ve sağlık personelleri gerçekleştirdi.

Ziyarette konuşan Başhekim Ferhat Damkacı, bombalı saldırıyı kınayarak, hain terör örgütünün bir kere daha kirli yüzünü gösterdiğini söyledi. Türk milletinin terör saldırıları karşısında tek yürek olduğunu ifade eden Damkacı, "Türk polisi vatanı için kendisini siper etti ve şehit oldular. Terör ve destekçileri hiç bir zaman amacına ulaşamayacak. Mefhum saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet tüm milletimize de başsağlığı diliyorum. Terör örgütleri bilmelidirler ki yapacakları hiç bir hain saldırı milletimizin direncini kıramayacak. Türk polisimizin ve askerimizin her zaman yanındayız. Ülkemizin başı sağ olsun" dedi.

İdari ve Mali İşler Müdürü Sinan Mut ise, "Her zaman güvenlik güçlerimizin yanındayız. Bu tür saldırılar hiçbir şekilde birlik ve beraberliğimizi bozamayacak. Ülke ve bayrak için şehit olan bütün polis ve askerlerimizi saygıyla anıyoruz" diye konuştu.

İlçe Emniyet Müdür Vekili Yalçın Avcı da, ziyaretten dolayı teşekkür ederek, "Canımız, içimiz yansa da ayaktayız, görevimizin başındayız. Bu millete oynanmak istenen oyunları bozmaya gücümüz yeter. Yeter ki bir ve beraber olalım" ifadelerini kullandı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sağlık Personellerinden Emniyet Müdürlüğü'ne Taziye Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement