Ankara'da 21 Nisan 2012 tarihinde düzenlenen Paro Tekvando Şampiyonası'na katılan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Sporcusu Mehmet Ali Özsürmeli, 25 kulüp arasında 100 sporcunun katıldığı turnuvada A7(engelli) 58 kiloda Türkiye üçüncüsü oldu.
Ankara İsmet Ayaz Spor Salonu'nda yapılan şampiyonada Türkiye üçüncüsü olan Mehmet Ali Özsürmeli ve Halkoyunları ekibi, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nu makamında ziyaret etti.
Şampiyonların ziyaretiyle ilgili bilgi veren Başkan Tahmazoğlu, "Halkoyunları ekibimiz 1-2 Temmuz 2013 tarihleri arasında Tokat ilinde düzenlenen Türkiye Halkoyunları Gençler dalında Türkiye ikincisi oldu. Yine tekvando dalında 21 Nisan 2012 tarihinde Ankara ilinde düzenlenen Paro Tekvando Şampiyonası'na katılan sporcumuz Mehmet Ali Özsürmeli, 25 kulüp arasında 100 sporcunun katıldığı turnuvada Türkiye üçüncüsü oldu. Ben hem halkoyunları ekibimizi hem de tekvandocumuzu antrenörleri ile birlikte kutluyorum. Belediye olarak her branşta sporcularımızı destekleme kararımız var. Bizler destekledikçe onlarda yeni başarılarla geliyorlar kendilerini yürekten kutluyorum" dedi.
ŞAHİNBEY HALKOYUNLARI EKİBİ TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU
Başarıdan başarıya koşan ve 1-2 Temmuz 2013 tarihleri arasında Tokat ilinde düzenlenen Türkiye Halkoyunları Geleneksel Gençler düzenlemesiz dalda Türkiye ikincisi olan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü halkoyunları ekibi 24-28 Ağustos 2013 tarihleri arasında Moldovya'da düzenlenecek olan halkoyunları festivaline katılmaya hak kazandı. - GAZİANTEP
Son Dakika › Yerel › Şahinbeyli Şampiyonlar Başkan Tahmazoğlu'nu Ziyaret Etti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?