Sakaroğlu AK Parti İlçe Yönetimini İftarda Buluşturdu - Son Dakika
Yerel

Sakaroğlu AK Parti İlçe Yönetimini İftarda Buluşturdu

Sakaroğlu AK Parti İlçe Yönetimini İftarda Buluşturdu

Yavuzeli Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu, Yavuzeli Ak parti İlçe Yönetimi ve Belediye Meclis üyelerini iftarda buluşturdu.

20.06.2016 10:36

Yavuzeli Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu, Yavuzeli AK Parti İlçe Yönetimi ve Belediye Meclis üyelerini iftarda buluşturdu.

İftar programı Yavuzeli Osman Usda Restaurant'ta düzenlendi. İftar yemeğine Yavuzeli Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu, AK Parti ilçe Başkanı Mustafa Bağcı, Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve Ak Partili Belediye Meclis üyeleri katıldı.

Ramazan ayı süresince çok sayıda etkinlik organizasyonu gerçekleştiren Yavuzeli Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu, bu kez Ak Parti İlçe Yönetimi ve Belediye Meclis üyeleriyle bir araya geldi. Ramazan ayında düzenlenen organizasyonların birlik ve beraberliği pekiştirdiğini ifade eden Sakaroğlu "Ramazan ayının sonlarına gelirken, dostlarla birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yavuzeli ilçemize hizmet eden AK Parti ilçe yönetimi ve belediye üyelerimizle birlikte el ele vererek, Yavuzeli'mize daha iyi hizmetler verme gayesi içerisindeyiz. Yaşadığımız bu birlik ve beraberlik süresince güzel hizmetlerde bulunacağımızın temennisindeyim. İftar programımıza katılım gösteren tüm AK Parti İlçe yönetimi ve belediye meclis üyelerimizin şimdiden Ramazan Bayramlarını kutluyorum. Aileleri ile birlikte sağlık ve sıhhat içerisinde nice Ramazan bayramları yaşamalarını diliyorum" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sakaroğlu AK Parti İlçe Yönetimini İftarda Buluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement