Sakız Yaylasında İftar Yemeği - Son Dakika
Yerel

Sakız Yaylasında İftar Yemeği

Sakız Yaylasında İftar Yemeği

Adıyaman’ın Sincik ilçesine bağlı Sakız Yaylası Ramazan ayında ziyaretçilerin uğrak yeri oldu.

10.07.2015 11:35

Adıyaman'ın Sincik ilçesine bağlı Sakız Yaylası Ramazan ayında ziyaretçilerin uğrak yeri oldu.

Sincik ilçe merkezine yaklaşık 25 kilometre mesafede olan 2 bin rakımlı Sakız Yaylası Ramazan ayı ile birlikte her gün onlarca kişiyi ağırlıyor. Özellikle Ramazan ayında Sincik'e dışardan gelen misafirlerin ziyaret ettiği Sakız Yaylasında gün batımı ile birlikte hava iyice serinliyor. Üzerlerine kışlık elbiselerini almayı ihmal etmeyen ziyaretçiler, gün batımı ile birlikte ateş yakarak ısınmaya çalışıyor.

Sakız Yaylasında iftar yemeği veren Sincik Ziraat Odası Başkanı Kadir Altıntel, "Her yıl Ramazan ayında mutlaka buraya iftar için birkaç kez geliriz. Özelliklede dışarıdan gelen misafirlerimizi iftar için buraya getiririz. Bugünde Sincik'in ismini Dünya'ya duyuran değerli işadamı hemşerimiz OSES Çiğköfte Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yaşar bizim misafirimiz. Ayrıca Sincik'teki dostlarımızı, arkadaşlarımızı ve akrabalarımızı bu akşam burada misafir ettik. Bizi kırmayarak davetimize katılan Osman Yaşar ağabeyimiz başta olmak üzere tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum" dedi.

İşadamı Osman Yaşar ise, "Bizleri bu muhteşem doğa manzarasıyla iftar sofrasına konuk eden değerli kardeşim Kadir Altıntel'e teşekkür ediyorum" dedi.

İftar yemeğine OSES Çiğköfte Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yaşar, Sincik Belediyesi Eski Başkanı Hasari Altıntel, Özel İdare Müdürü Ali Ayaz, Sincik Gönüllüleri Spor Kulübü Başkanı Ziya Azgın ve Altıntel'in yakın arkadaşları katıldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sakız Yaylasında İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement