Salihli Ticaret Borsası eski başkanlarından Özkan Şener, 1 Şubat'ta yapılacak genel kurulda yönetim kurulu başkanlığına aday olduğunu belirtti.
Yeşilçam Kır Düğün Bahçesi'nde düzenlenen toplantıda açıklama yapan başkan adayı Şener, 2005-2009 yılları arasında birleştirici bir anlayışla yürüttükleri göreve yeniden talip olduklarını belirtti.
2009 yılındaki seçimlerde tekrar aday olmayarak bayrağı mevcut yönetime verdiklerini ifade eden Şener, "Göreve gelen arkadaşlarımız da bu görevi bugüne kadar layıkıyla yerine getirdiler. 1 Şubat'ta yapılacak olan seçimlerde arkadaşım Yunus Çelik ve ekibimizle beraber yönetime talip olduğumuzu tüm üyelerimize ve kamuoyuna duyururuz" dedi.
Muhabir: Çetin Karabıyık
Yayıncı: Tolga Albay - MANİSA
Son Dakika › Yerel › Salihli Ticaret Borsası Genel Kuruluna Doğru - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?