Şampiyonlardan Başkan Çelik'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Şampiyonlardan Başkan Çelik'e Ziyaret

Şampiyonlardan Başkan Çelik\'e Ziyaret

Ahmet Ferit Giritligil ortaokulu Yıldızlar Kız Futsal takımı Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i makamında ziyaret etti.

27.01.2015 12:17

Ahmet Ferit Giritligil ortaokulu Yıldızlar Kız Futsal takımı Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'i makamında ziyaret etti. 5-7 Mart tarihleri arasında İzmir'de yapılacak olan grup müsabakaları için Başkan Çelik'ten destek isteyen öğrencilere Başkan Çelik'ten destek sözü geldi.

Öğrenciler ile birlikte ziyarete katılan Beden eğitimi öğretmeni ve takım antrenörü Ahmet Solmaz, "Futsal takımı olarak yapılan müsabakalarda ilçemizde 1., İl genelinde ise yapılan müsabakalarda 2. olduk. Mart ayında İzmir'de yapılacak olan Türkiye Şampiyonası grup elemelerine il 1. ve 2'leri katılıyor. Bu nedenle Ahmet Ferit Giritligil Ortaokulumuzun takımı olan Yıldızlar Kız Futsal Takımımız da 5-7 Mart tarihleri arasında yapılacak olan grup elemeleri müsabakalarına katılmaya hak kazanmıştır. Takım olarak Türkiye Şampiyonasında iyi bir derece yapmayı ve Manisa'mızın adını hedefliyoruz. Bu noktada değerli Belediye Başkanımızın desteklerini bekliyoruz" dedi.

"SPORA DESTEĞİMİZ HER ZAMAN DEVAM EDECEK"

Şehzadeler Belediyesi olarak spora her zaman destek verdiklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Öncelikle Şehzadelerimizin adının duyuracak olan sporcu kardeşlerimize bu başarılarından dolayı çok teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Şehzadeler Belediyesi olarak onların başarılı olması için elimizden gelen yardımları yapmaya hazırız. Bilindiği gibi göreve geldiğimiz ilk günlerden bu yana Spora ve Sporcuya destek veriyoruz. Biz sadece bir branşta değil sporun tüm branşlarına desteklerimizi vermeye devam edeceğiz. Bu noktada Mart ayı içerisinde İzmir'de yapılacak olan Türkiye Şampiyonası grup elemeleri müsabakalarında Ahmet Ferit Giritligil Ortaokulu Yıldız Kız Futsal takımımızın her konuda yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Değerli kardeşlerimizden en iyi derece ile Şehrimize dönmelerini ve Şehrimizin adını duyurmalarını bekliyorum" diyerek takım oyuncularına başarılar diledi.

Sporcularla hatıra fotoğrafı çektiren Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, sporculara hediyeler takdim etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şampiyonlardan Başkan Çelik'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement