Samsunspor, Çaykur Rizespor Maçından Umutlu - Son Dakika
Yerel

Samsunspor, Çaykur Rizespor Maçından Umutlu

Samsunspor, Çaykur Rizespor Maçından Umutlu

Samsunspor'un basın sözcüsü Yılmaz, "Boluspor maçından alacağımız dersle, Çaykur Rizespor maçında 3 puana uzanacağımıza inanıyorum" dedi.

11.02.2013 15:19  Güncelleme: 15:20

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un basın sözcüsü Mehmet Yılmaz, "Boluspor maçından alacağımız dersle, Çaykur Rizespor maçında 3 puana uzanacağımıza inanıyorum" dedi.

Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta sonu deplasmanda oynadıkları Boluspor maçını ve kendi sahalarında yapacakları Çaykur Rizespor karşılaşmasını değerlendirdi.

Boluspor ile zorlu bir maç oynadıklarını belirten Yılmaz, "Bolu'ya galibiyet için gitmiştik. En kötü şartlarda sahadan 1 puan alarak Samsun'a dönmeyi hedeflemiştik. Ancak 2-1 mağlup olduk. Galibiyet alamadığımız için üzgünüz. Bilhassa maçın son yarım saatinde oynadığımız futbolla en azından 1 puan alabilirdik. Nasıl ki 2 maç kazanınca bir şey başarmış olmadıysak Bolu'dan puansız dönünce de hiç bir şey kaybetmiş değiliz. Lig devam ediyor, her haftanın hesabını birbirinden ayrı tutuyoruz. Bundan sonra önümüzde Çaykur Rizespor maçı var. Tüm hazırlıklarımızı bu maçı kazanmak için yapacağız" diye konuştu.

Taraftarların Boluspor deplasmanında takımlarını yalnız bırakmadığını hatırlatan Yılmaz, şöyle devam etti:

"Özellikle deplasman maçı olmasına rağmen, kendilerine ayrılan yeri tamamen dolduran taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. En büyük üzüntümüz onlara galibiyet gösterememektir. Kendi sahamızda oynayacağımız Çaykur Rizespor maçında da taraftarlarımızın bizi yalnız bırakmamasını istiyorum."

Muhabir: İlyas Gün/ Dilek Sezen

Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin - SAMSUN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Samsunspor, Çaykur Rizespor Maçından Umutlu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement