Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Şanlıurfa\'dan Kısa Kısa

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar Siverek ilçesinde temaslarda bulundu.

02.06.2014 15:46

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, Siverek ilçesinde temaslarda bulundu.

Milletvekili Gülpınar, beraberindeki partililerle birlikte Kaymakam Hamza Erkal'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Erkal, ilçedeki sorunlar hakkında Milletvekili Gülpınar'a bilgi verdi.

Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine getirilen Mehmet Yeşiltaş'ı ziyaret eden Milletvekili Kasım Gülpınar, Yeşiltay'a yeni görevinde başarı temennisinde bulundu.

Yolda karşılaştığı vatandaşlar ve öğrencilerin sevgi gösterisinde bulun Gülpınar, vatandaşlarla bir süre sohbet ederek sorunlarını dinledi.

İŞKUR Siverekli 80 kadını istihdam edecek

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü tarafından Siverek'te faaliyet gösteren bir tekstil firmasında 80 kadın istihdam edilecek.

Günlük 25 TL ücretle çalışacak 80 kadın, 5 ay boyunca haftanın altı günü tekstil firmasında hazır giyim üzerine kurs görüp sonraki ayda söz konusu tekstil firmasında işçi olarak istihdam edilecek.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan tekstil firması yetkilisi Şahin Öztürk, tekstil firması olarak 2013 ekim ayında Siverek'te işe başladıklarını belirterek, ilk etapta 100 kişiye iş imkanı sağladıklarını ifade etti.

Firmada 50 kursiyerin çalıştığını belirten Öztürk, artan iş dolayısıyla bir kurs açtıklarını ve 80 kadına daha iş imkanı sunmak istediklerini kaydetti. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement