Santek Fuarına Düzce'den Çıkarma - Son Dakika
Yerel

Santek Fuarına Düzce'den Çıkarma

Santek Fuarına Düzce\'den Çıkarma

Santek'13 Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı Kocaeli'de kapılarını açtı.

25.09.2013 11:03

Santek'13 Doğu Marmara Sanayi ve Teknoloji Fuarı Kocaeli'de kapılarını açtı. Fuara Düzce'de yoğun ilgi gösterdi.

İnterteks Fuar Alanında Kocaeli Ticaret Odası ile Kocaeli Sanayi Odası işbirliğinde düzenlenen ve 150 firmanın katıldığı Santek'13 fuarı açılış törenine, Kocaeli Valisi Ercan Topaca, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fahri Çakır, Meclis Başkanı Ertan Taşlı, Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri Mehmet Danışmaz ve Murat Öz, Yönetim Kurulu Üyeleri Ekrem Gökçe, Murat Saydam ve çok sayıda sanayici işadamı katıldı.

Fuarın açılış konuşmalarının yapılmasının ardından Kocaeli Valisi Ercan Topaca ve beraberindekiler stant ziyaretlerinde bulundular. Düzce ticaret ve Sanayi Odası standını da ziyaret eden heyete çeşitli bilgiler verildi. Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ertan Taşlı, Yönetim Kurulu Başkan Vekilleri Mehmet Danışmaz ve Murat Öz, Yönetim Kurulu Üyeleri Ekrem Gökçe ve Murat Saydam Kocaeli Valisi Ercan Topaca'yla bir süre sohbet ettikten sonra odanın üyelerinden Yeksan'ın standını ziyaret etti. Yeksan standında Ömer Faruk Türkseven'den firma, stant ve çalışmalar hakkında bilgiler alan Düzce TSO heyeti fuar gezisine devam etti.

BAŞKAN'DAN STANT ZİYARETLERİ

Düzce TSO Başkanı Fahri Çakır, SANTEK'13 fuarında Düzce Ticaret ve Sanayi Odası standını ve odanın üyelerinden Yeksan'ın standını ziyaret etti.

Kocaeli'de gerçekleştirilen fuarda Düzce'yi temsil ettiği için Yeksan yetkilisi Ömer Faruk Türkseven'e teşekkür eden Çakır, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ'la birlikte Ömer Faruk Türkseven'e teşekkür plaketi verdi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Santek Fuarına Düzce'den Çıkarma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement