Sarıcan: "Kurbanlarınıza Talibiz" - Son Dakika
Yerel

Sarıcan: "Kurbanlarınıza Talibiz"

Sarıcan: "Kurbanlarınıza Talibiz"

Osmaniye İHH İnsani Yardımlaşma Derneği Başkanı Nadir Sarıcan, “İyilik her zaman her yerde diyerek kurbanlarınızı fakirlere dağıtılmak üzere talibiz” dedi‘Paylaşmak Kardeşliktir’ yurt içi ve dışında insanlara yardım kampanyaları düzenleyen İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) bu yılda çalışmalarına başladı.

10.08.2016 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye İHH İnsani Yardımlaşma Derneği Başkanı Nadir Sarıcan, "İyilik her zaman her yerde diyerek kurbanlarınızı fakirlere dağıtılmak üzere talibiz" dedi

'Paylaşmak Kardeşliktir' yurt içi ve dışında insanlara yardım kampanyaları düzenleyen İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) bu yılda çalışmalarına başladı.

Osmaniye İHH Dernek Başkanı Nadir Sarıcan, İHH vakfı olarak 24 yıldır kurban organizasyonu gerçekleştirdiklerini ifade etti. Sarıcan, "Osmaniye İHH Derneği olarak 'Kurban İbadet, Paylaşmak Kardeşliktir' sloganı ile kurban kampanyamızı başlatmış bulunuyoruz. 86 ülke ve bölgede kesim ve dağıtım yapılacaktır. Yoksullara sadece et ve kurban ulaştırmıyoruz bu şekilde gönül köprüsü kuruyoruz. Gönül köprüsü kurduğumuz bu insanlar ülkemizin geçirdiği bu zor süreçte bizlere dua ediyorlar" ifadelerini kullandı.

Türkiye'den dünyanın her yerine yardım götüren, iyilik yapan bu hareketi hainlerle karıştırmayın diyen Sarıcan, "Biz İHH olarak devletimiz, vatanımız ve namusumuz için her şeyimizi vermeye hazır bir hareketiz. Allah kabul kurbanlarınızı şimdiden kabul etsin" diye konuştu. - OSMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarıcan: 'Kurbanlarınıza Talibiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement