Şarkışla'da "Sağlık" Masaya Yatırıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Şarkışla'da "Sağlık" Masaya Yatırıldı

20.03.2013 11:30  Güncelleme: 11:35

Şarkışla Dayanışma Grubu, ilçedeki sağlık problemlerini ele aldı.

Şarkışla Dayanışma Grubu toplantısında ilçedeki sağlı problemleri ele alındı.

İlçe Kaymakamı Davut Gül, öğretmenevinde gerçekleştirilen toplantıda, dayanışma grubu üyelerinden sağlık sorunları ve çözümleri hakkında bilgi aldı.

Bir önceki toplantıda ele alınan konulara da değinen Gül, "Geçtiğimiz toplantıda masaya yatırılan sorunların birçoğu bugün itibariyle aşıldı. Bunda sizlerin katkısı oldukça fazla, vatandaşlardan da olumlu destekler alıyoruz. Anlaşılıyor ki birlik beraberlik sağlanmış. El ele verilince aşılamayacak sorun kalmayacak" diye konuştu.

Gül, ilçede gerçekleştirilen çeşitli faaliyetleri de aktararak, TOKİ tarafından ilçede yapılacak 330 konut hakkında bilgi verdi.

İlçe sağlık Müdürü Dr. Hakan Gökçek ise sağlık alanındaki faaliyetleri ve alınması gereken önlemleri anlattı.

Toplantıya, Şarkışla Belediye Başkanı Kasım Gültekin, Gürçayır Belde Belediye Başkanı Rüştü Öksüm, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum örgütleri katıldı.

Muhabir: Kemal Erdoğmuş/ Merve Topuz

Yayıncı: Önder Felek - SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şarkışla'da 'Sağlık' Masaya Yatırıldı - Son Dakika


Advertisement