Satrancın Ustaları Ödüllerini Aldı - Son Dakika
Yerel

Satrancın Ustaları Ödüllerini Aldı

Satrancın Ustaları Ödüllerini Aldı

Optimum Outlet Adana Alışveriş Merkezi'nde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, Satranç Federasyonu Adana İl Temsilciliği işbirliği ile düzenlenen "Satranç Turnuvası" sonuçlandı.

20.05.2012 14:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Optimum Outlet Adana Alışveriş Merkezi'nde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, Satranç Federasyonu Adana İl Temsilciliği işbirliği ile düzenlenen "Satranç Turnuvası" sonuçlandı.

İki gün süren turnuvaya yaklaşık 700 sporcu katıldı.

Optimum Yiyecek Meydanı'nda, 8-12, 13-18 ve 18 yaş ve üzeri olmak üzere 3 kategoride gerçekleştirilen ve iki gün boyunca şah-mat şenliği yaşatan turnuva sonunda düzenlenen ödül töreninde sonuçlar açıklandı.

Turnuvada, 8-12 yaş grubunda Hasan Gökmen Topal birinci, Şeyma Zeynep İncecik ikinci, Hüseyin Eren Yerden üçüncü oldu. 13-18 yaş kategorisinde ise birinciliği Melik Kaan Aktaş, ikinciliği Rıdvan Şakir, üçüncülüğü Yunus Mert kaçan aldı. 18 yaş ve üstü yaş kategorisinde de,

Emre Parlak birinci, Medeni Deniz ikinci ve Nazım Yapıcı üçüncülük derecesinde yer aldı.

Yarışmada dereceye girenlere ödülleri Optimum Outlet Adana AVM Müdür Yardımcısı Mehmet Varışlı, Satranç Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ahmet Büyükpolat, Turnuva Baş Hakemi Süleyman Kavuncuğlu, Çukurova İlçe Temsilcisi Sedat Tekin, Yüreğir İlçe Temsilcisi Yusuf Serdar Doğan, Sarıçam İlçe Temsilcisi Ayten Bilgili, Ceyhan İlçe Temsilcisi Tuncay Bayram, Yumurtalık İlçe Temsilcisi Reyhan Çatak, Turnuva Başhakem Yardımcısı İhsan Dağtekin, Turnuva Başhakem Yardımcısı Amir Akdağ ile turnuvaya destek veren Pusula Tur'dan Gökmen Aydınalp ve Tarık Emre Optik'ten Gökhan Keçeci verdi.

Satranç Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ahmet Büyükpolat, yarışmaya Adana il merkezi ve çevresinin yanı sıra Osmaniye, Hatay, İskenderun ve Tarsus gibi çevre il ve ilçelerden de yoğun katılım olduğunu yaklaşık 700 yarışmacının yanı sıra onları izleyen yakınları ve AVM ziyaretçilerinin büyük heyecan yaşadığını bildirdi.

Törende, turnuvaya destek veren Satranç Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ahmet Büyükpolat'a, Optimum Outlet Adana AVM Müdür Yardımcısı Mehmet Varışlı teşekkür plaketi verdi.

Bu arada, yarışmaya Ceyhan'dan katılan görme engelli gazi İbrahim Dal'a, Optimum Outlet Adana yönetimince özel ödül verildi.

Kığılı'nın hazırladığı hediye paketini Gazi Murat Dal'a, Optimum Outlet Adana AVM Müdürü Şansın Özerdoğan verdi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Satrancın Ustaları Ödüllerini Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement