Şehitkamilli Öğrencilere İngilizce Desteği - Son Dakika
Yerel

Şehitkamilli Öğrencilere İngilizce Desteği

Şehitkamilli Öğrencilere İngilizce Desteği

Şehitkamil Belediyesi, TEOG öğrencilerine yönelik İngilizce kursu düzenledi.

27.09.2016 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehitkamil Belediyesi, TEOG öğrencilerine yönelik İngilizce kursu düzenledi. İngilizce kursuna katılan öğrenciler, TEOG sınavında daha başarılı sonuçlar elde edebilecek.

"Amaç; TEOG'a hazırlamak"

Daha başarılı nesiller yetiştirmeyi hedefleyen Şehitkamil Belediyesi, çok sayıda eğitim faaliyetini aynı anda gerçekleştiriyor. Şehitkamil Belediyesi, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sınavı'na katılacak öğrencilere yönelik İngilizce kursu açtı. Öğrenciler, açılan kursa yoğun katılım gösterdi. Şehitkamil Belediyesi Hanımlar Lokali'ndeki İngilizce kursu sona erdi. Kurs bitiminde sınav yapıldı ve sınavda başarılı olan öğrenciler için sertifika töreni düzenlendi. Sertifika töreni sonrası açıklamada bulunan öğrenciler, zamanlarını verimli geçirdikleri için kendilerini şanslı hissettiklerini söyledi.

"Başarılı öğrenciler için tören düzenledik"

Şehitkamil Belediyesi Hanımlar Lokali İngilizce Öğretmeni Aysel Yılmaz Bilgin, düzenlenen kursa ilişkin açıklamada bulundu. Kursa 41 öğrencinin katıldığı bilgisini paylaşan Aysel Yılmaz Bilgin, "Hanımlar Lokali bünyesinde İngilizce kursu açtık. Kursumuzda TEOG grubu 4-5-6-7 ve 8. sınıf öğrencilerimize eğitim verdik. Öğrencilerimize kurs boyunca sırasıyla görmeleri gereken, okullardaki müfredatta var olan konuları işledik. Konular sonunda işlenen konuları pekiştirmek amacıyla öğrencilerimizle test çözdük. Daha sonra genel bir sınav yaptık ve bu sınav sonucunda da yeterli performansı gösteren öğrencilerimiz için sertifika töreni düzenledik. Şu ana kadar öğrencilerimizden hep pozitif dönüşler aldık. Öğrencilerimiz bize duydukları memnuniyeti ifade etti. Başta Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu olmak üzere bizlere bu imkanları sunan herkese öğrencilerim adına teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"Önemli bilgiler öğrendik"

Zamanlarını boşa geçirmek yerine Şehitkamil Belediyesi Hanımlar Lokali'nde açılan İngilizce kursuna katılarak değerlendirdiklerini dile getiren öğrenciler, kurs süresince önemli bilgiler öğrendiklerini kaydetti. Kurs ortamında yeni arkadaşlıklar da edindiklerini belirten öğrenciler, TEOG sınavına bir ön hazırlık dönemi geçirdikleri için kendilerini şanslı hissettiklerini ifade etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehitkamilli Öğrencilere İngilizce Desteği - Son Dakika


Advertisement