Şehzadeler Korosu'ndan Muhteşem Konser - Son Dakika
Yerel

Şehzadeler Korosu'ndan Muhteşem Konser

Şehzadeler Korosu\'ndan Muhteşem Konser

Şehzadeler Belediyesi Türk Tasavvuf Musikisi Korosu muhteşem bir konser verdi.

19.04.2015 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehzadeler Belediyesi Türk Tasavvuf Musikisi Korosu muhteşem bir konser verdi. Kutlu Doğum Haftası nedeniyle düzenlenen konsere sanatseverler büyük ilgi gösterdi. 40 kişiden oluşan ekip, solo ve koro performansı ile birbirinden güzel eserleri seslendirerek ilk sınavını başarıyla tamamladı.

Şehzadeler Belediyesi Türk Tasavvuf Musikisi Korosu ilk konserini verdi. Kültür Merkezi Lale Salonu'nda gerçekleştirilen konsere Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Enes Karataş, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Recep Özgüvenç ve çok sayıda davetli katıldı.

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen program Hatuniye Camii Müezzini Şuayip Coşkun'un Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Daha sonra Şef Ahmet İnce önderliğinde muhteşem bir konser gerçekleştirildi. Birbirinden güzel eserler Şehzadeler Belediyesi Türk Tasavvuf Musikisi Korosu tarafından solo ve koro şeklinde seslendirildi. Şubat ayı içerisinde oluşturulan ve ilk kez görücüye çıkan ekip, sanatseverlerin büyük beğenisini topladı. Şef Ahmet İnce'nin seslendirdiği ilahi sırasında sahneye çıkan semazenler izleyenleri adeta büyüledi. Hatuniye Camii İmam Hatibi Hayrettin Çoban ise, okuduğu kasidelerle geceye renk kattı.

"EFENDİMİZİN MESAJLARINA İHTİYACIMIZ VAR"

Başarılı çalışmalarından dolayı koro ekibini tebrik eden Başkan Çelik, "Şehzadeler Belediyesi olarak hizmetlerimiz her alanda artarak devam ediyor. Bu vesileyle Kutlu Doğum Haftanızı tebrik ediyorum. Rabbim hepimize alemlere rahmet olarak gönderilmiş olan önderimiz, rehberimiz, sevgili peygamberimiz Muhammed Mustafa (SAV) anmayı ve anlamayı nasip eylesin. İnsanlığın, efendimizin mesajlarına her zamankinden daha fazla ihtiyacı var. İnşallah tüm dünya insanları sevgililer sevgilisinin mesajlarından hissedar olur ve dünya aydınlanır, nurlanır ve huzur bulur. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza böyle bir akşam yaşattıkları için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Çelik konuşmasının ardından Şef Ahmet İnce'ye çiçek takdim etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehzadeler Korosu'ndan Muhteşem Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement