Sevgililer Günü'nde, Meram, Karatay ve Selçuklu'da Toplam 37 Nikah Kıyıldı - Son Dakika
Yerel

Sevgililer Günü'nde, Meram, Karatay ve Selçuklu'da Toplam 37 Nikah Kıyıldı

Konya'nın Meram, Karatay ve Selçuklu ilçelerinde 14 Şubat Sevgililer Günü'nde 37 çiftin nikahı kıyıldı.

14.02.2012 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Meram, Karatay ve Selçuklu ilçelerinde 14 Şubat Sevgililer Günü'nde 37 çiftin nikahı kıyıldı.

Meram Belediyesi Evlendirme Memuru Hasan Ben, günlük ortalama 8 nikah kıyıldığını, 14 Şubat'ın Sevgililer Günü nedeniyle 15 nikah işleminin yapıldığını belirtti.

Evlenen çiftlerin de tarihlerini bugüne ayarlayarak nikahlarının daha özel ve unutulmaz hale getirmek istediklerini ifade etti.

14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle nikahlarını yaptıran çiftlere belediye tarafından çeşitli hediyelerin verildiği kaydedildi.

Öte yandan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, nikah tarihi olarak 14 Şubat gününü seçen 13 çiftin nikahını kıydı.

Yeni çiftlerin heyecanlarına ortak olan Hançerli, ailenin toplumun çekirdeği olduğunu vurgulayarak, çekirdeği sağlam bir toplumun sağlıklı bireylerin yetişmesinde çok önemli olduğunu dile getirdi.

Hançerli, nikahları kıyılan çiftleri 18 Şubat Cumartesi gerçekleştirilecek Kapalı Yüzme Havuzu açılış törenine davet etti.

Selçuklu Belediyesi Evlendirme Memurluğunda ise bugün 9 nikah kıyıldı. Böylece Konya'nın 3 merkez ilçesinde 14 Şubat Sevgililer Günü'nde toplam 37 nikah kıyımı gerçekleştirilmiş oldu.

- KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sevgililer Günü'nde, Meram, Karatay ve Selçuklu'da Toplam 37 Nikah Kıyıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement