Şiir Dinletisine Büyük İlgi - Son Dakika
Yerel

Şiir Dinletisine Büyük İlgi

Şiir Dinletisine Büyük İlgi

Yılsonu etkinlikleri kapsamında Sofular İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından düzenlenen şiir dinletisi büyük beğeni topladı.

31.05.2012 18:21

Yılsonu etkinlikleri kapsamında Sofular İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından düzenlenen şiir dinletisi büyük beğeni topladı.

Pazarlar İlçesine bağlı Sofular beldesi belediye düğün salonunda gerçekleştirilen şiir dinletisine Pazarlar Kaymakamı Sayın İshak Çınar, Garnizon Komutanı Cengiz Kuzu,

Ak Parti Pazarlar İlçe Başkanı Bilal Demirci, Sofular Belediye Başkanı Mehmet Ali Özdemir, Emniyet Müdürü Hasan Uzunay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi, Pazarlar ÇPL Müdürü İzzet Uzun, Kuşu Nurullah Bayram İlköğretim Okul Müdürü Feridun Aktay, daire amirleri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve Sofular Kasabası halkı katıldı.

Gece ile ilgili duygu ve düşüncelerini aktarmak üzere konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi, Sofular İlköğretim Okulunun 2011-2012 Eğitim Öğretim yılında önceki yıllardaki başarısını artırarak devam ettirdiğini ifade etti. Sevgi, şiirin insan hayatında büyük önem taşıdığını, insanları duygulandırıp, neşelendirdiğini ifade etti. Eğitim, öğretim, sosyal ve kültürel bir çok etkinlikte elde eden başarılarında katkısı olan öğrenciler öğretmenler okul idaresi veliler ve Sofular belediye başkanına teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi, Sofular Belediye Başkanı Mehmet Ali Özdemir'e eğitime verdiği önem ve Sofular İlköğretim Okulu'na maddi ve manevi katkılardan dolayı teşekkür etti ve Pazarlar Kaymakamı Sayın İshak Çınar, Sofular Belediye Başkanı Mehmet Ali Özdemir'e plaket verdi.

Öğrencilerin birbirinden güzel şiirleri seslendirdikleri programda zaman zaman davetliler duygulu anlar yaşadı.

Müzik eşliğinde şiirlerini okuyan öğrenciler, davetlilere şiir dolu bir gece yaşattı.

Şiir Dinletisi sonrası programda şiir okuyan öğrenciler ile programı hazırlayan öğretmenlere Pazarlar Kaymakamı İshak Çınar, Sofular Belediye Başkanı Mehmet Ali Özdemir ve İlçe Milli Eğitim tarafından teşekkür edildi - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şiir Dinletisine Büyük İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement