Siirt Valisi Çolak'ın Veda Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Siirt Valisi Çolak'ın Veda Ziyaretleri

Siirt Valisi Çolak\'ın Veda Ziyaretleri

Siirt Valisi Musa Çolak, Eruh ve Pervari ilçelerini ziyaret ederek, kamu görevlileri ve vatandaşlara veda etti.

06.08.2012 13:42

Siirt Valisi Musa Çolak, Eruh ve Pervari ilçelerini ziyaret ederek, kamu görevlileri ve vatandaşlara veda etti.

Valiler Kararnamesi ile Ankara Merkez Valiliği'ne tayini çıkan Vali Musa Çolak, veda ziyaretleri çerçevesinde, Eruh ve Pervari ilçelerini ziyaret etti. İlk olarak Eruh ilçesine giden Vali Çolak, İlçe Kaymakamı Ramazan Keskin, Eruh İl Genel meclis üyeleri ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Yoğun ilgi nedeniyle duygulanan Vali Musa Çolak, birlik ve beraberlikten ödün verilmemesini ve kamusal çalışmalarda vatandaşlarda, devlet- vatandaş kucaklaşmasına ağırlık verilmesini istedi. Vali Musa Çolak, "İl Valisi olarak, İki yıllık çalışma süremde, yaptığımız çalışmalarımızda, Siirt ilimiz, farklı kültürlerin, bin yıldan beri barış, kardeşlik ve hoşgörü içinde yaşadığı bir kültür ve medeniyet şehridir. Bu şehirdeki insanlar; devletine, milletine bağlıdır. Milli birlik ve beraberlikten yanadır. Bölgemizde oynanan karanlık oyunlara ve tahriklere asla pirim vermemişlerdir" dedi.

"İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" felsefesi ile kamu hizmeti sunduklarını ifade eden Vali Musa Çolak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İlimizin sosyo-ekonomik gelişmesinde, devlet vatandaş kucaklaşmasında çok iyi mesafeler alındığına inanıyorum. Devlet olarak her zaman halkımızın yanında olduk. Halkımızın yaşam kalitesini arttırmak, huzur ve güvenini sağlamak amacıyla ömeli projeleri vatandaşlarımızın hizmetine sunduk"

Buradaki konuşmaların ardından tüm çalışanlardan ve vatandaşlardan helallik isteyen Vali Musa Çolak, Eruh

ilçesinden ayrılarak Pervari ilçesine geçti. Pervari Kaymakamlığı'nı ziyaret eden Vali Musa Çolak, kaymakamlıkta toplanan daire müdürleri ile sivil ve askeri erkenla vedalaştı. Pervari ilçesinin kanaat önderlerinden Agit Batur'un vefatı nedeniyle, Batur ailesine taziye ziyaretinde bulunan Vali Musa Çolak, acılı aileye başsağlığında bulundu.

Burada vatandaşlara hitap eden Vali Musa Çolak, "Pervari ilçesi ile Eruh ilçesinin son iki yıl içerisinde önemli kaynakların aktarıldığını ve her iki ilçemizde önemli yatırımların gerçekleştirildiğini belirterek, İçişleri Bakanlığımızın kararı ile her iki ilçemiz 5 sınıf ilçe olmaktan çıkıp, dördüncü sınıf ilçe olmuştur. Artık bu iki ilçemize deneyimli mülki amirler atanacaktır" şeklinde konuştu.

Vali Musa Çolak'ın ilçe veda ziyaretine, İl Alay Komutanı Albay Feridun Yürekli, Basın Halkla İlişkiler müdürü Mehmet Şükrü Uras eşlik etti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Siirt Valisi Çolak'ın Veda Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement