Silopi Kaymakamı Yıldız'dan Gazetecilere Plaket - Son Dakika
Yerel

Silopi Kaymakamı Yıldız'dan Gazetecilere Plaket

Silopi Kaymakamı Yıldız\'dan Gazetecilere Plaket

Şırnak'ın Silopi Kaymakamı Yıldız, Haber73 Gazetesi muhabir Mehmet Demirhan ve Silopi Gazetesi muhabiri Mehmet Selim Yalçın'a güzel çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi verdi.

17.07.2012 12:02  Güncelleme: 12:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Silopi Kaymakamı Bünyamin Yıldız, ilçede faaliyet yürüten Haber73 Gazetesi muhabir Mehmet Demirhan ve Silopi Gazetesi muhabiri Mehmet Selim Yalçın'a güzel çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi verdi.

Silopi Kaymakamlığı'nda düzenlenen plaket töreninde bir açıklama yapan Kaymakam Bünyamin Yıldız, ilçenin tanıtımı için yapılan olumlu ve kaliteli haberlerden dolayı, ilçede görev yapan basın mensuplarına minnettar olduklarını söyledi. Yıldız, "Silopi için doğru, olumlu ve kaliteli bir hizmet veriyorsunuz. Biz bunu görüyoruz. Silopi için göstermiş olduğunuz gayret ve hassasiyetinizden dolayı teşekkür ediyorum. İlçemizin tanıtımına yaptığınız katkılardan dolayı, sizlere şükranlarımı birer plaketle ifade etmek istedim" dedi.

Gazetecilere plaketlerini takdim eden Kaymakam Yıldız, daha sonra basın mensuplarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Silopi Kaymakamı Yıldız'dan Gazetecilere Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement