Siverek'te Kış Hazırlığı Başladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Siverek'te Kış Hazırlığı Başladı

Siverek\'te Kış Hazırlığı Başladı
26.09.2016 17:10

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde sonbahar aylarının gelmesiyle beraber ilçede yaşayan vatandaşlar, kışın yakacakları odun ve kömürleri alarak hazırlıklara başladı.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde sonbahar aylarının gelmesiyle beraber ilçede yaşayan vatandaşlar, kışın yakacakları odun ve kömürleri alarak hazırlıklara başladı.

Son yıllarda yeni yapılan konutlarda doğal gaz kullanılırken, kent merkezinde ve kırsal kesimde yaşayan bazı vatandaşlar ise odun ve kömür yakarak kış mevsimini geçiriyor. Kış mevsimi ve soğuklar bastırmadan hazırlıklara başladığını belirten Ali Azot, fiyatların uygun olduğunu söyledi.

Bu yıl kömür fiyatlarında geçen yıla oranla bir değişiklik olmadığını odun ve kömür fiyatının sabit kaldığını belirten odun satıcısı Nedim Kırmızıgül, "Odun ve kömür eski yıllar gibi gitmiyor. Doğal gaz gelmiş onu baya bir etkiliyor. Yine de kış hazırlığı yapıyoruz. Burada kış biraz ağır ilerler. Kantar 100 kilogramdır,odunları kesip eve teslim ediyoruz" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Siverek'te Kış Hazırlığı Başladı - Son Dakika


Advertisement