Sp Çorlu İlçe Başkanı Vakitçi Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Sp Çorlu İlçe Başkanı Vakitçi Açıklaması

Sp Çorlu İlçe Başkanı Vakitçi Açıklaması

SP Çorlu İlçe Başkanı Murat Vakitçi."Bu alçak saldırıyı gerçekleştirenler bilmelidir ki hiçbir zaman karanlık hedeflerine ulaşamayacak, akıttıkları kanda boğulacaklardır."

19.06.2012 17:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saadet Partisi (SP) Çorlu İlçe Başkanı Murat Vakitçi, yaptığı açıklşamada, Hakkari Yüksekova Yeşiltaş Karakolu'na yapılan hain saldırıyı lanetledi

SP Çorlu İlçe Başkanı Murat Vakitçi: "Bu alçak saldırıyı gerçekleştirenler bilmelidir ki hiçbir zaman karanlık hedeflerine ulaşamayacak, akıttıkları kanda boğulacaklardır. Bunlar insanlıktan nasibi olmayan eli kanlı katillerdir. Ülkemizi kardeş kavgasına sürüklemek isteyen kiralık taşeronlardır. Bu alçak saldırıları gerçekleştirenleri bütün nefretimle lanetliyorum" dedi.

Vakitçi: "Maalesef hem iktidar, hem de ana muhalefet bu sorunun çözümü konusunda kararlı bir irade ortaya koyamamıştır. İktidar ve ana muhalefet partisinin genel başkanlarının terör gündemli buluşmaları bile, bizzat kendileri tarafından siyasi polemik konusu haline getirilmiştir. Bakınız On yıldır Milli Görüş mecliste değil ve mecliste halkı temsil ettiğini söyleyenler niçin bir adım ilerleyememektedir. Yönümüzü İslama dönmeden olmaz. Batıya koşar adı gitmekle bu mesele çözülmez. Amerika'yla bu mesele çözülmez. Avrupa'ya yamanarak bu mesele son bulmaz. Oysa terör bu milletin ortak acısıdır, ortak dramıdır. Siyasi malzeme haline getirilmemelidir. Kısır tartışmalara, politik hesaplara malzeme haline getirilmemelidir" diye konuştu.

Murat Vakitçi sözlerini şöyle sürdürdü: "Üzüntümüz şudur ki, ülkemiz zaman kaybetmektedir. Milli Görüş politikalarına dönülmediği sürece, yüreğimize ateş, ocaklarımıza hüzün düşmeye devam edecektir. Aslımıza özümüze dönmediğimiz, ruh kökümüze sahip çıkmadığımız sürece bu ateş sönmeyecek. Türkiye'deki terör sorunu batıl bir düşüncenin eseridir. Bu ülkenin çocuklarını yanlış bir zihniyetin bedeli olarak birbirlerine düşman hale getirdiler, 'terör azaldı mı'? 'hayır'. Millettin ortak değerlerini tahrip ettiler. Bizim milletimizi bir arada tutan en önemli güç İslam'dır. Bundan uzaklaştıkça bu milleti birlikte tutmakta zorlaşır" şeklinde konuştu.

Saadet Partisi Çorlu İlçe Başkanı Murat Vakitçi: "Bu vesile ile, şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa, ailelerine ve milletimize sabrı cemil niyaz ediyorum. Mekanları Cennet olsun milletimizin başı sağ olsun" dedi.

(SŞ -MC )

19.06.2012 17: 38: 57

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sp Çorlu İlçe Başkanı Vakitçi Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement