Suruç'taki Terör Saldırısı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Suruç'taki Terör Saldırısı

21.07.2015 11:27

Hatay Barosu Başkanı Ekrem Dönmez, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki terör saldırısını kınadı.

Hatay Barosu Başkanı Ekrem Dönmez, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki terör saldırısını kınadı.

Dönmez, yaptığı yazılı açıklamada, saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine sabır, yaralılara acil şifalar ve halka metanet diledi.

Gerçekleştirilen terör saldırısının alçakça yapılmış bir katliam olduğunu belirten Dönmez, "Suruç'ta yapılan kalleş saldırı yurttaşlarımıza gözdağı vermek içindir. Bugün ülkemizin kuzeyi ile güneyi, batısı ile doğusu birlik olma, bu alçak terörü lanetleme ve onursuz teröre karşı etkin önlemler alma günüdür" ifadelerini kullandı.

Dış politikayla ilgili eleştirilerde de bulunan Dönmez ayrıca, dün Adıyaman'da güvenlik güçleriyle terör örgütü PKK mensupları arasında çıkan çatışmada şehit olan Uzman Onbaşı Müsellim Ünal'a Allah'tan rahmet dileyerek, terörün her türlüsünü kınadıklarını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Suruç'taki Terör Saldırısı - Son Dakika


Advertisement