Sıcak havaların artmasıyla birlikte sıcaklardan bunalan çocuklar sağlık koşullarına uymayan her türlü mikrobu içinde barındıran su birikintisi ve havuzlara akın ediyorlar.
Oltu Devlet Hastanesi bahçesinde bulunan süs havuzu da çocukların vazgeçilmez mekanlarından birisi oldu. Ailelerinden habersiz girdikleri havuzda tehlikeden habersiz gün boyu serinlemeye çalışan çocukları gören vatandaşlar uzaklaştırmaya çalışsalar da başarılı olamıyorlar.
Mahalle sakinleri hijyenik hiçbir koşul taşımayan süs havuzunda serinlemeye çalışan çocukların her türlü hastalığa yakalanma riski taşıdıklarını ifade etti.
Yetkililerden havuzun etrafının kapatılarak çocukların havuza girmelerinin engellenmesi isteyen mahalle sakinleri, ilçeye artık ihtiyaç olan bir yüzme havuzunun yapılmasını istedi.
"Oltu'yu seviyoruz, yüzmeye havuz istiyoruz" sloganları eşliğinde süs havuzunda yüzen çocuklar Oltu'ya havuz isteklerini dile getirdiler. - ERZURUM
Son Dakika › Yerel › Süs Havuzu Mikrop Saçıyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.