Taş, Öğrencisinin 'Öğretmenler Günü'nü Kutladı - Son Dakika
Yerel

Taş, Öğrencisinin 'Öğretmenler Günü'nü Kutladı

Taş, Öğrencisinin \'Öğretmenler Günü\'nü Kutladı

Öğretmenler Günü dolayısıyla okulları gezen İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Burhan Taş, öğretmenlerin bu özel günlerini gül vererek kutladı.
İlkadım Belediye Başkan Yardımcısı Burhan Taş, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliği çerçevesinde...

25.11.2013 17:14

Öğretmenler Günü dolayısıyla okulları gezen İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Burhan Taş, öğretmenlerin bu özel günlerini gül vererek kutladı.

İlkadım Belediye Başkan Yardımcısı Burhan Taş, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliği çerçevesinde Şehit Ahmet Altunoğlu Anadolu İmam Hatip (Eski 100.Yıl) Lisesi'ni ziyaret ederek öğretmenlere isimlerinin yazılı olduğu gül dağıttı.

Öğretmenlerle görüşen ve eğitimcilerin Öğretmenler Günü'nü kutlayan Başkan Yardımcısı Burhan Taş'a, Etüd Proje Müdürü Aydın Ekiz eşlik etti. Önce Okul idaresini ziyaret eden Başkan Yardımcısı Burhan Taş, kendisinin de 26 yıl gibi uzun bir dönem ziyaret ettiği okulda eğitimci ve idareci olarak görev yaptığını belirtti. Ders zilinin çalmasıyla öğretmenler odasında öğretmenlerle buluşan Başkan Yardımcısı Burhan Taş, öğrencisi olan Abdurrahim Yıldırım, İsa Sebahattin Gümüş ile karşılaşıp Öğretmenler Günü'nü kutlayıp çiçek verdiği anlarda duygulu anlar yaşandı.

Öğretmenlerle bir süre sohbet eden Burhan Taş, üzerlerinde kendi isimlerinin yazılı olduğu gülleri dağıtarak öğretmenler gününü kutladı. Görev şehidi öğretmenleri rahmetle ve minnetle andıklarını kaydeden Taş, "Öğretmenler, tarih boyunca ve dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar bilginin, çağdaşlığın, sevginin, barışın ve aydınlanmanın öncüleri, toplumun bütün kesimlerine yol gösteren önder ve örnek insanlar olmuşlardır" dedi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Taş, Öğrencisinin 'Öğretmenler Günü'nü Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement