TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Yılmaz'ın annesi vefat etti - Son Dakika
Yerel

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Yılmaz'ın annesi vefat etti

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Yılmaz'ın annesi vefat etti Cenazeye TBMM Başkanı Mustafa Şentop da katıldı TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz'ın annesi Saadet Yılmaz (83), Ankara'da vefat etti.

20.03.2023 10:53  Güncelleme: 13:37

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Yılmaz'ın annesi vefat etti

Cenazeye TBMM Başkanı Mustafa Şentop da katıldı

BİNGÖL - TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz'ın annesi Saadet Yılmaz (83), Ankara'da vefat etti. Saadet Yılmaz'ın cenazesi, TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un da katılımı ile memleketi Bingöl'de defnedildi.

Bir süredir rahatsız olan Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz'ın annesi Saadet Yılmaz, Ankara'daki evinde vefat etti. Ankara'daki işlemlerin ardından bugün uçakla Bingöl'e getirilen Saadet Yılmaz'ın cenaze namazı, Said Nursi Camisinde kılındıktan sonra merkez Asri Mezarlığında defnedildi.

Yılmaz'ın acı gününe birçok milletvekili ve TBMM Başkanı Mustafa Şentop da katıldı. Saadet Yılmaz'ın taziyeleri ise yine merkez Said Nursi Camisinde kabul edileceği öğrenildi.

Annesinin vefat haberini sosyal medya hesabından duyuran TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, şu açıklamalara yer verdi:

"Annem vefat etti, öksüz kaldım. Anneme ve geçmişlerimize rahmet diliyorum. Acımızı paylaşan, mesaj ileten herkesten Allah razı olsun. Herkese sağlık, huzur ve hayatta ise anneleri ile bolca vakit geçirmelerini diliyorum."

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Yılmaz\'ın annesi vefat etti
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Yılmaz'ın annesi vefat etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement