Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ\'dan Kısa Kısa

Tekirdağ'da elektrik kesintisi.

23.05.2014 16:52

Tekirdağ'ın Kapaklı ve Marmaraereğlisi ilçelerinde elektrik kesintisi uygulanacak.

Trakya Elektrik Dağıtım AŞ'den (TREDAŞ) yapılan yazılı açıklamada, Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi, Alaaddin Caddesi ve bağlı sokaklarda, periyodik bakım çalışması nedeniyle, Pazar günü 09.00 ile 12.00 saatleri arasında 3 saat süre ile elektrik verilmeyeceği bildirildi.

Açıklamada, aynı gün Marmaraereğlisine bağlı, Sultanköy, Opet Depolama Tesisleri, Marmara Depoculuk, Adoçim, Habaş, Öztürkler Petrol-İleri Grup Akaryakıt, Sefa sitesinde, 06.00 ile 11.00 saatleri arasında, 5 saat süre ile elektrik kesintisi uygulanacağı belirtildi.

NKÜ'de "Lastik Asit Bakteri Biyoteknolojisi" semineri düzenlendi

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Biyoteknoloji Topluluğu tarafından, "Lastik Asit Bakteri Biyoteknolojisi" konulu seminer düzenlendi.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü Doç. Dr. İsmail AkyolNKÜ Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu'nda düzenlenen seminerde,  gen organizmalarını hakkında bilgi verdi

Seminer sonunda, NKÜ Ziraat Fakültesi Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü Prof. Dr. Sezen Arat, günün anısına Akyol'a plaket takdim etti.

Lise öğrencileri NKÜ'yü ziyaret etti

Muratlı Hacı Rafet Gümüş Anadolu İmam Hatip Lisesi 12'nci sınıf öğrencileri, Namık Kemal Üniversitesi'ni  (NKÜ) ziyaret etti.

NKÜ, Değirmenaltı yerleşkesine gelen lise öğrencilerine, üniversitenin bölümleri, puanları ve mezun olduktan sonra iş olanakları ile ilgili bilgi verildi.

Hemşirelik ve Acil Yardım ve Afet Yönetimi bölümleri ile ilgili bilgi veren Sağlık Yüksekokulu Araş. Gör. Şebnem Bilgiç ve Öğr. Gör. İhsan Karaboğa, Sağlık Yüksekokulu Teknik Odası'nda uygulama maketleri üzerinden ilk yardım, hasta bakımı konusunda öğrencilere tanıtım yapıldı.

Öğrencilere, Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç.Dr. Tevfik Sütçü tarafından, üniversitenin kuruluşundan bugüne süreci, eğitim ve sosyal imkanların neler olduğuna dair tanıtım filmi izletildi.

Yerlikaya, Süleymanpaşa Marmara Ortaokulu'nu ziyaret etti

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde yapımı devam eden Marmara Ortaokulu inşaatını gezdi.

Yapımı devam eden okulda incelemelerde bulunan Yerlikaya, yetkililerden burada bilgi aldı.

Yerlikaya'ya, Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Kocakundakçı ve İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler eşlik etti.

- Çorlu'da uyuşturucu operasyonu

Çorlu'da, düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Silahtar ağa mahallesi ve Hükümet caddesinde durumundan şüphelendikleri bir araçta arama yaptı.

Yapılan aramada poşet içerisine gizlenmiş toplam 7 gram bonzai maddesi ele geçirildi.

Olayla ilgili A.A, E.A. ve U.Y gözaltına alındı.

-TAGİD üye ziyaretlerine devam ediyor

Trakya Aktif Genç İş Adamları Derneği (TAGİD) üyelerinin ticaretlerini geliştirmek, bölge ticaretine katkıda bulunmak amacı ile bünyesinde yer alan üyelerinin satın alma departmanlarına düzenlediği ziyaretlere devam ediyor.

TAGİD üyesi 17 firmanın katılımıyla Ergene ilçesinde faaliyet gösteren bir ambalaj fabrikasına gerçekleştirilen ziyaret programında, fabrikanın satın alma müdürü Mesut Gümüş tarafından firma hakkında kısa bir tanıtım yapıldı.

TAGİD Genel Sekreteri Nihat Biçer, bu tür ziyaretlerin üyeleri ve üye firmaları adına çok faydalı olduğunu belirtti.

İkili ilişkilerin daha da geliştirildiği bu tür ziyaret programlarına ara vermeden devam edeceklerini ifade eden Biçer, bu kapsamda üyeleri arasında bulunan her türlü sektöre aynı ziyaretlerin düzenleneceğini de ekledi.

Biçer, TAGİD olarak bölgede çok ciddi çalışmalara imza attıklarını  belirterek "Biz, iş adamlarımızı aynı dernek çatısı altında toplamakla kalmıyor, onlarla yaptığımız ziyaretler kapsamında da birbirleriyle olan ilişkilerini ve dostluklarını geliştiriyoruz. Bu çok faydalı oluyor" dedi. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement