Tekne, Yat ve Denizcilik Fuarı'na Doğru - Son Dakika
Yerel

Tekne, Yat ve Denizcilik Fuarı'na Doğru

Tekne, Yat ve Denizcilik Fuarı\'na Doğru

İZFAŞ tarafından Kültürpark Uluslararası Fuar alanında bu yıl ikincisin düsenlenecek Tekne, Yat ve Denizcilik Fuarı'na yaklaşık 200 firmanın katılması bekleniyor.

26.04.2014 10:34

Tekne, Yat ve Denizcilik Fuarı (BOAT İZMİR), deniz sevdalılarını İzmir'de buluşturmaya hazırlanıyor.

İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş. (İZFAŞ) tarafından Kültürpark Uluslararası Fuar alanında bu yıl ikincisi düzenleneck fuara yaklaşık 200 firmanın katılması bekleniyor.

İZFAŞ'tan yapılan açıklamaya göre, 7-11 Mayıs 2014 tarihleri arasında açık kalacak BOAT İZMİR'de yat, tekne ve yelkenlilerin yanında tekne, deniz aksesuarları ve yapım malzemeleri sergilenecek. Marina donanımları, su sporları ekipmanları, giyim ve aksesuarlar, deniz kurtarma ve acil durum malzemeleri, güvenlik ve alarm sistemleri, deniz turizmi de fuarda tanıtılacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, İzmir'in deniz kenti olduğunu ve İzmirliler'in denizle daha fazla buluşmasını istediklerini belirterek, "Fuarımızı önemsiyor, fuarı İzmir'de bir denizcilik bayramı olarak düşünüyoruz. 2012 yılında düzenlediğimiz BOAT İZMİR Fuarı süresince katılımcı ve ziyaretçilerle yaptığımız anket çalışmalarında, fuarımızın ilerleyen yıllarda gelişeceğine, hem sektörün hem de bölgenin bu potansiyeli taşıdığına dair olumlu yaklaşımlar aldık. İzmir ve Ege Bölgesi'nde denizciliğe yönelik çok önemli bir potansiyel var. Öncelikli hedefimiz; fuarımızı geliştirmek ve bu potansiyelin açığa çıkmasına katkıda bulunmak" bilgisini verdi. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tekne, Yat ve Denizcilik Fuarı'na Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement