Teknik Lise Öğrencileri Eshot Bakım Onarım Tesislerinde - Son Dakika
Yerel

Teknik Lise Öğrencileri Eshot Bakım Onarım Tesislerinde

İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü, bakım onarım tesislerinin kapılarını teknik lise öğrencilerine açtı.

13.12.2011 12:20

İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü, bakım onarım tesislerinin kapılarını teknik lise öğrencilerine açtı.

Yapılan yazılı açıklamada, ilköğretim ilk kademe öğrencileri için kent gezileri düzenleyerek öğrencileri toplu taşıma araçlarıyla tanıştıran İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin, bu kez de teknik liselerde öğrenim gören öğrencileri, her gün bini aşkın otobüsün sefere hazırlandığı atölyelere götürdüğü kaydedildi.

Açıklamaya göre, Buca Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ile İzmir Anadolu Motor Teknik Lisesi öğrencileri, ESHOT atölyelerini gezerek meslek yaşamları öncesi önemli deneyimlerinden birini yaşadılar.

ESHOT Genel Müdürlüğü tarafından okullarından otobüslerle alınan öğrenciler, Buca Gediz'deki ESHOT atölyelerinde Genel Müdür Faruk Alçelik tarafından karşılandı. Öğrenciler, otobüslerin tamir, bakım ve yedek parça imalatına ilişkin aşamaları yerinde gördü, motor test ünitesini ve laboratuvarları gezerek buradaki teknik personelden detaylı bilgi aldı.

Geleceğin teknik elemanlarına, mesleki eğitimleri açısından büyük katkı sağlayacak teorik ve pratik bilgiler aktardıklarını belirten ESHOT Genel Müdürü Faruk Alçelik, bu uygulamayı belli periyodlarda sürdüreceklerini ifade etti.

- İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Teknik Lise Öğrencileri Eshot Bakım Onarım Tesislerinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement