Ticaret Borsası'na Kalite Belgesi - Son Dakika
Yerel

Ticaret Borsası'na Kalite Belgesi

Ticaret Borsası\'na Kalite Belgesi

Kastamonu Ticaret Borsasına NETSERT firması kurul kararınca ISO 9001.2008 Kalite Yönetim Sistemi belgesi verildi.

17.05.2013 16:12

Kastamonu Ticaret Borsasına NETSERT firması kurul kararınca ISO 9001: 2008 Kalite Yönetim Sistemi belgesi verildi.

Kastamonu Ticaret Borsası'nda düzenlenen törende Ticaret Odası Başkanı Sedat İşeri, ISO 9001: 2008 Kalite Yönetim Sistemi belgesini Netsert firmasından C. Dr. Muzaffer Kıraç'ın elinden aldı.

Törende İşeri, "Borsamızda üyelerimize verdiğimiz hizmet kalitesini, üye memnuniyetini sürekli arttırarak alanında daha etkili bir kurum olmak amacıyla geçtiğimiz yıl tarihinde başlattığımız ISO 9001: 2008 Kalite Yönetim Sistemi çalışmalarımız, Meclis ve Yönetim Kurulumuzun özveri ve katkısı sayesinde danışmanımız C. DR. Muzaffer Kıraç-ADN Kıraç Danışmanlık firması önderliğinde, personelimizin özverili çalışmaları sonucunda tamamladık. Odamız, NETSERT firması kurul kararınca belgelendirilmesi uygun görülmüştür. Kurul kararınca ISO 9001: 2008 Kalite Yönetim Sistemi belgesini almaya hak kazandık. Üyelerimize ve kurumumuza hayırlı olmasını temenni ederiz" dedi.

TOBB ve Akreditasyon çalışmaları hakkında bilgi veren ADN Kıraç Danışmanlık firması yetkilisi C. Dr. Muzaffer Kıraç, Ticaret Borsası'nın üyelerine kaliteli hizmet sunma adına kaliteye önem verdiğini görmekten son derece mutlu olduklarını belirterek, "Burada da tüm personelin katılımları ile kalitenin yükselmesi adına güzel eğitimler yaptık. ISO 9001 Kalite Yönetim Belgesi almak bir başlangıç, önümüzdeki günlerde de akreditasyon çalışmaları başlatacağız. Verilen ISO-9001 Kalite Yönetim Belgesi TÜRKAK onaylıdır" dedi.

Kıraç, Kalite Yönetim Belgesini almanın her yiğidin harcı olmadığını ifade ederek, "Bu belgeyi almak için borsamız yoğun çaba ve çalışma gösterdi. Kastamonu, keşfedilmemiş bir hazine, mutlaka gelinip görülmesi gereken şehirden bir tanesidir. Artık ülkemizde akreditasyonu olmayan odalar tabiri caizse adam yerine konmuyor. Bu yüzden bu belge çok önemlidir" diye konuştu. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ticaret Borsası'na Kalite Belgesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement