Tokat'ta son bir yılda yapılan denetimlerde çevreyi rahatsız eden, yarış yapan ve modifiyeli araç kullanan 3 bin 194 sürücüye yasal işlem uygulandı.
Tokat Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Gaziosmanpaşa ve Zekai Gümüşdiş bulvarları ile Karşıyaka bölgesinde, yarış yapan, standart dışı eksozlu, modifıyeli araçları kullanarak çevreyi rahatsız eden, kask takmadan motosiklet kullanan sürücülere yönelik denetimler yapıldı.
Denetim ve kontrollerde, 3 bin 194 araç sürücüsüne gerekli yasal işlem uygulandı. Kontrollerde 839 araç trafikten men edilirken, bin 914 araç sürücüsüne eksikliklerini gidermek üzere geçici izin belgesi düzenlendi.
Muhabir: Zehra Aydın/ Ekber Türkoğlu
Yayıncı: Tuba Karahan - TOKAT
Son Dakika › Yerel › Tokat'ta Bir Yılda 3 Bin 194 Araç Sürücüsüne Yasal İşlem Uygulandı - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?