Tuğgeneral Celepoğlu'ndan Barışık'a Veda Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Tuğgeneral Celepoğlu'ndan Barışık'a Veda Ziyareti

Tuğgeneral Celepoğlu\'ndan Barışık\'a Veda Ziyareti

Yüksek Askeri Şura (YAŞ) Toplantısı'nda Ankara Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde görevlendirilen Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hamza Celepoğlu, Adana Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Kazım Barışık'a veda ziyaretinde bulundu.

12.08.2014 10:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüksek Askeri Şura (YAŞ) Toplantısı'nda Ankara Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde görevlendirilen Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hamza Celepoğlu, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kazım Barışık'a veda ziyaretinde bulundu.

Birlik Başkanı Kazım Barışık, konuğunu Başkan Vekilleri, Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek ve Yağlıboyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş ve Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İlhami Uygunsözlü, Milli Piyango ve Şans Oyunları Esnaf Odası Başkanı Mustafa Gökay Karakuş ile birlikte kapıda karşılayarak makam odasına çıkardı.

Tuğgeneral Hamza Celepoğlu, ziyaretinin Ankara'ya tayinin çıkması nedeniyle veda amaçlı olduğunu belirttiği konuşmasında Adana'ya göreve geldiği günlerde, ilk ziyaretinden itibaren iyi bir dostluk kurdukları Kazım Barışık'a da ESOB Başkanlığı'nı yeniden kazanması nedeniyle hem "Hayırlı olsun", hem de ayrılışı sebebiyle "Elveda" demek olduğunu belirterek, "Sizinle iyi bir arkadaş ve her zaman iyi bir dost olduk. Bu nedenle sizleri ziyaret etmeden gitmek olmazdı. Ankara'ya çıkan tayinim nedeniyle bu güzel ilimizden ayrılmak zorunda kalıyorum. Ancak dostluğumuz her zaman olduğu gibi sıcak bir şekilde devam edecek. Ankara'da bir kapınız daha olduğunu hiç unutmayın. Ben de, sizleri hiç bir zaman unutmayacağım" dedi.

Barışık da, Tuğgeneral Celepoğlu'nun Adana'dan gitmesinden dolayı üzüntü duyduğunu belirterek "Bizim dostluğumuz ebedi dostluktur. Her zaman birbirimizi arayıp soracağız. Bundan emin olabilirsiniz. Bu vatan görevidir, nerede olursanız olun kalbimizin daima sizinle birlikte olduğunu bilin. " dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tuğgeneral Celepoğlu'ndan Barışık'a Veda Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement