Turan Emeksiz Lisesi 77'liler Derneği Gecesi İlgi Gördü - Son Dakika
Yerel

Turan Emeksiz Lisesi 77'liler Derneği Gecesi İlgi Gördü

Turan Emeksiz Lisesi 77\'liler Derneği Gecesi İlgi Gördü

Kurulduğu tarihten bu yana, üyeleri arasındaki sosyal dayanışma konusunda örnek projeler yürüten Turan Emeksiz Lisesi (şimdiki adı Malatya Lisesi) 77 Mezunları Derneği mensupları 7. Büyük Malatya Buluşması’nda biraraya geldi.

03.08.2014 20:23

Kurulduğu tarihten bu yana, üyeleri arasındaki sosyal dayanışma konusunda örnek projeler yürüten Turan Emeksiz Lisesi (şimdiki adı Malatya Lisesi) 77 Mezunları Derneği mensupları 7. Büyük Malatya Buluşması'nda biraraya geldi.

Karakaya Baraj Gölü kıyısındaki Beyazsaray Restoran'da gerçekleşen geceye 7. Büyük Malatya Buluşması'na İstanbul, Ankara, İzmir, Mersin, Elazığ ve Malatya'dan Turan Emeksiz Lisesi 77 dönemi mezunu, eş ve çocukları katıldı. Ünlü sanatçı, gazelhan merhum Kazancı Bedih'in oğlu Naci Yoluk yönetimindeki Urfa Sıra Gecesi ekibinin eserleri ile renklenen gecede, Turan Emeksiz Lisesi 77 dönemi mezunları hasret giderdi, müzik eşliğinde eğlendi ve lise yıllarının anılarını tazeledi.

Gecenin açılışında bir konuşma yapan Turan Emeksiz Lisesi 77'liler Derneği Başkanı Zeynel Abidin Bulucu, dernek yönetimi olarak bu yıl 7. Büyük Malatya Buluşması'nı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Geçmişin hatıralarından süzülüp bugüne gelen dayanışma ruhumuzu her buluşmamızda daha fazla güçlendiriyoruz. Birlik ve beraberliğimiz sözde değil özdedir. Bu samimiyet, gelecekte dernek çatısı altında çok daha büyük işler başaracağımızın da müjdesini vermektedir" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Turan Emeksiz Lisesi 77'liler Derneği Gecesi İlgi Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement