Türfad Malatya'da Açılıyor - Son Dakika
Yerel

Türfad Malatya'da Açılıyor

Türfad Malatya\'da Açılıyor

1988 yılında kurulan ve Türkiye genelinde 19 şubesi bulunan Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) Cumartesi günü Malatya’da açılıyor.

12.06.2015 16:29

1988 yılında kurulan ve Türkiye genelinde 19 şubesi bulunan Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) Cumartesi günü Malatya'da açılıyor.

Eski amatör futbolcu ve Malatyaspor'un eski yöneticisi Mahmut Cücemen başkanlığında oluşan TÜRFAD'ın Malatya yönetiminde Metin Taşpınar, Adil Kınık, Osman Gökhan ve Ali Yıldırım bulunuyor.

TÜRFAD Malatya Şubesi Yöneticisi Adil Kınık, derneğin çalışmaları ve açılışla ilgili bilgiler aktardı. Öncelikli amaçlarının camiayı bir araya getirmek olduğunu söyleyen Kınık, "Malatya'da futbola emek vermiş insanların bir araya gelip zaman geçireceği bir mekan düşündük. Biliyorsunuz TÜRFAD Türkiye geneli şubeleşmiş bir dernek. Malatya'da Mahmut Cücemen kardeşimizin başkanlığında biz de yönetime dahil olduk. Malatya futbol camiası bizim için çok değerli. Amatör futbol ailemizi düşünecek olursak bizim de bir Trabzon, Gaziantep ya da Bursa kadar yetiştirdiğimiz değer var. Burada yıllarca dağılmış, bir birini unutmuş, kopukluk olmuş ilişkileri kesilmiş futbol camiamızı yeniden toparlamak istedik. 2 haftadır faaliyette olmamıza rağmen çok güzel tepkiler aldık" dedi.

Kınık, 200'e yakın üyeleri olduğunu ifade ederek kısa sürede bu sayıya ulaşmanın bir başarı olduğunu belirtti.

Adil Kınık, "Sporun hangi branşında olursa olsun kimseyi ayrıştırmadan herkese kucak açtık. Derneğimizde eskiye dair çok güzel fotoğraflar var. Bu çatı altında hem değerlerimize sahip çıkacağız hem de Malatya futbolu için daha iyi neler yapılabilir diye kafa yoracağız. TÜRFAD'ın 15 Haziran Cumartesi günü saat: 15.00'te resmi açılışı gerçekleştirilecek. Tüm futbol emekçi ve paydaşlarını açılışımıza bekliyoruz" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türfad Malatya'da Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement