Türk Chopper Motosiklet Kulübü Üyeleri Taşucu'nda Kask Dağıttı - Son Dakika
Yerel

Türk Chopper Motosiklet Kulübü Üyeleri Taşucu'nda Kask Dağıttı

Türk Chopper Motosiklet Kulübü Üyeleri Taşucu\'nda Kask Dağıttı

"Aklımızda kaskımızda başımızda olsun" sloganıyla gerçekleştirdikleri etkinlik kapsamında Silifke ilçesine bağlı Taşucu beldesinde kask dağıttı.

17.09.2012 17:20

Türk Chopper Motosiklet Kulübü üyeleri,

"Aklımızda kaskımızda başımızda olsun" sloganıyla gerçekleştirdikleri etkinlik kapsamında Silifke ilçesine bağlı Taşucu beldesinde kask dağıttı.

Türk Chopper Motosiklet Kulübü Mersin, Adana ve Gaziantep şubelerinden Taşucu'na 60 motosikletle gelen yaklaşık 100 üye, Taşucu Belediye Başkanı Yaşar Açıkbaş'ı ziyaret ettikten sonra, Cumhuriyet Meydanında toplantı.

Burada grup adına konuşan Ömer Zülkadiroğlu, Silifke ve Taşucu'nda bir çok gencin hayatını motosiklet kazasında kaybettiğini, bu nedenle de gençlerin güvenli sürüşe özenmelerini sağlamak amacıyla kask dağıtımı gerçekleştirdiklerini söyledi.

"Aklımız da kaskımız da başımızda olsun" sloganıyla hareket ettiklerini anlatan Zülkadiroğlu, "Kask trafik cezası için değil, trafik canavarından korunmak içindir" dedi.

Motosiklet sürücülerinin yaptığı hatalar olduğuna dikkati çeken Zülkadiroğlu, "Onlara da seslenmek istiyoruz. Trafikte tehlikeli ve hızlı sürüşlerden kaçının. Alkollüyseniz motosiklete binmeyin. Çünkü adrenalinle birlikte alkolün etkisi katlanarak artar. Trafik kurallarına ve güvenlik kurallarına uyun. Motosikletimizin kaportası bizleriz ve asfaltın ne kadar sert olduğun ancak düşünce anlarız" diye konuştu.

Grup, kask dağıtımının ardından, Taşucu şehir merkezinde motosikletleriyle tur attı.

Bu arada dalış da yapan sürücüler, su altında Türk Bayrağı açarak, kulübün kuruluşunu kutladı. Sürücüler, ayrıca kulüp üyesi olan Eski Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen'e de plaket sundu.

Muhabir: Tahsin Çelik/Kerem Kocalar

Yayıncı: İsa Sansar - MERSİN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türk Chopper Motosiklet Kulübü Üyeleri Taşucu'nda Kask Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement