Türkiye'nin Bale Yıldızları Mersin'e Geliyor - Son Dakika
Yerel

Türkiye'nin Bale Yıldızları Mersin'e Geliyor

Türkiye\'nin Bale Yıldızları Mersin\'e Geliyor

15. Mersin Uluslararası Müzik Festivali, uluslararası başarıları ve aldıkları ödüller ile Türkiye’nin gururu olan bale yıldızlarını, aynı sahnede sanatseverler için buluşturacak.

07.05.2016 15:00

15. Mersin Uluslararası Müzik Festivali, uluslararası başarıları ve aldıkları ödüller ile Türkiye'nin gururu olan bale yıldızlarını, aynı sahnede sanatseverler için buluşturacak.

Festival Yürütme Kurulu'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, 15. Mersin Uluslararası Müzik Festivali, Türkiye'nin bale yıldızlarını 22 Mayıs 2016 Pazar akşamı Mersin Kültür Merkezi Opera Sahnesi'nde sanatseverlerle buluşturacak. Etkinlikte, Samsun, Ankara, İstanbul, İzmir ve Mersin'in gözde bale sanatçıları Aslı Çilek, Boğaçhan Bozcaada, Burak Kayıhan, Burak Serkan Cebeci, Burcu Olguner, Büşra Ay, David Khozashvili, Dolun Doyran, Erhan Güzel, İlke Kodal, Özge Başaran, Ana Gorgiashvili, İlhan Durgut ve Özge Onat yer alacak.

Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB) Başkoreografı Serbülent Biçer'in sahneye taşıdığı etkinlikte, Kuğu Gölü, Uyuyan Güzel, Korsan, 1001 Gece Masalları, Don Kişot gibi dünyaca ünlü koreografların eserlerinden örnekler sunulacak. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye'nin Bale Yıldızları Mersin'e Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement