Uluslararası Çanakkale Sutopu Turnuvası - Son Dakika
Yerel

Uluslararası Çanakkale Sutopu Turnuvası

Çanakkale Zaferi'nin 100'üncü yılı dolayısıyla Türkiye Sutopu Federasyonu tarafından düzenlenen Uluslararası Çanakkale Sutopu Turnuvası (Gallipoli Cup) sona erdi.

27.06.2015 19:30

Çanakkale Zaferi'nin 100'üncü yılı dolayısıyla Türkiye Sutopu Federasyonu tarafından düzenlenen Uluslararası Çanakkale Sutopu Turnuvası (Gallipoli Cup) sona erdi.

Anafartalar Olimpik Yüzme Havuzu'ndaki turnuvada Türkiye, üçüncü maçında Sırbistan ile karşılaştı. İlk yarıyı 8-6 önde kapatan milli takım, rakibine 16-12 mağlup oldu.

Günün diğer maçında ise Macaristan, Fransa'yı 13-5 yendi. Bu sonuçların ardından Macaristan turnuvayı şampiyon olarak tamamladı. Turnuvada Sırbistan ikinci, Fransa üçüncü olurken Türkiye ise son sırada yer aldı.

Türkiye Sutopu Federasyonu Başkanı Vedat Algün, ödül töreninde yaptığı konuşmada, dünyanın en iyi takımlarını Çanakkale'deki turnuvaya davet ettiklerini söyledi.

Sadece İtalya takımının son dakikada mazeret bildirip katılamadığını belirten Algün, turnuvanın çok güzel geçtiğini ve kaliteli maçlar oynandığını ifade etti.

Hedeflerinin Güney Kore'de yapılacak üniversiteler şampiyonasına katılarak derece almak olduğuna işaret eden Algün, "Bu rakiplerimiz, şu anda dünyanın en iyi takımları. Burada yaptığımız maçlar, bizim için güçlenme ve bu takımları daha yakından tanıma açılarından iyi bir ölçü oldu" diye konuştu.

Daha sonra dereceye giren takımlara ödülleri verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Uluslararası Çanakkale Sutopu Turnuvası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement