Ünye'de 10 Kasım Töreni - Son Dakika
Yerel

Ünye'de 10 Kasım Töreni

Ünye\'de 10 Kasım Töreni

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 74.yılında yurt genelinde olduğu gibi Ünye'de de törenlerle anıldı.

10.11.2012 12:52

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 74. yılında yurt genelinde olduğu gibi Ünye'de de törenlerle anıldı.

Atatürk'ü ebediyete intikalinin 74. yılında yapılan anma programı Ünye Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde, yağmurlu havada yapıldı. Ünye Kaymakamlığı'nın yanı sıra resmi kurum ve kuruluşlar tarafından anıta çelenk konulurken, saat 09.05'te siren sesi eşliğinde iki dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Bu sırada gönderdeki Türk bayrakları hava kararıncaya kadar yarıya indirildi.

Törene Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Garnizon Komutanı Yarbay M. Metin Dermut, Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, askeri ve sivil erkan, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, gaziler ve öğrenciler katıldı.

Anma programı çerçevesinde daha sonra Belediye Kültür Sarayı'nda Adnan Menderes Ticaret Meslek Lisesi öğrencilerinin hazırladığı 10 Kasım Atatürk'ü anma programı yapıldı. Okul Müdürü Mustafa Temiz'in günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından Ticaret Meslek Lisesi öğrencileri, Atatürk'ün hayatından kesitlerin yer aldığı tiyatro gösterisi sundu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ünye'de 10 Kasım Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement