Uosb Merkezi Atık Su Arıtma Tesisi Yatırımları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Uosb Merkezi Atık Su Arıtma Tesisi Yatırımları Devam Ediyor

Uosb Merkezi Atık Su Arıtma Tesisi Yatırımları Devam Ediyor

Zafer Kalkınma Ajansı’nın desteği ile inşa edilen Uşak Organize Sanayi Bölgesi Merkezi Atıksu Arıtma Tesisi İlave Havalandırma Havuzlarına yapılan yatırımlar sürüyor.

15.06.2015 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zafer Kalkınma Ajansı'nın desteği ile inşa edilen Uşak Organize Sanayi Bölgesi Merkezi Atıksu Arıtma Tesisi İlave Havalandırma Havuzlarına yapılan yatırımlar sürüyor.

Uşak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım, UOSB Müdürü Vedat Altay, UOSB Müdür Yardımcısı Ramazan Yeşildeniz, UOSB Müdür Yardımcısı Kürşat Topdemir Merkezi Atık su Arıtma Tesisinde incelemelerde bulunarak tesisle ilgili bilgiler verdiler.

Toplam 742 bin TL destek ile 4 adet 2 metreküplük ilave havuz projesi ile TR33 Bölgesinde en yüksek puanı alarak 1. olduklarını belirten Yıldırım; "Amerikan malı olan bu havuzlar paslanmaz çelik üzerine emaye kaplamalı olarak imal edildi. İleri görüşlü bir proje ile gelecekte yapılacak olan yatırımlar da göz önünde bulundurularak projelendirilen bu ilave havuzlar ihtiyaç halinde zemin betonu hariç olarak istenilen her yere taşınabilme özelliğinde. Betonarme havuzlara göre maliyeti daha avantajlı olan bu havuzlar verim artışı, kapasite artışı ve bakım kolaylığı sağlaması açısından Uşak Organize Sanayi Bölgesi'ne hizmet edecek. Uşak Organize Sanayi Bölgesi Merkezi Atık su Arıtma Tesisi ileride yapılacak olan yeni yatırımlar ile daha da büyümeye ve daha iyi hizmet vermeye devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uosb Merkezi Atık Su Arıtma Tesisi Yatırımları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement