Uşak'ta Kurban Bayramı'nda Şehit Aileleri ve Gaziler Unutulmadı - Son Dakika
Yerel

Uşak'ta Kurban Bayramı'nda Şehit Aileleri ve Gaziler Unutulmadı

Uşak\'ta Kurban Bayramı\'nda Şehit Aileleri ve Gaziler Unutulmadı

Vali Ahmet Okur ve eşi Hatice Nur Okur Kurban Bayramı münasebetiyle şehit ailelerini ve gazileri yalnız bırakmadı.

25.09.2015 15:30

Vali Ahmet Okur ve eşi Hatice Nur Okur Kurban Bayramı münasebetiyle şehit ailelerini ve gazileri yalnız bırakmadı.

Vali Ahmet Okur, Kurban Bayramı nedeniyle eşi Hatice Nur Okur ile birlikte Şehit Piyade Uzman Çavuş Yener Sunal ve Şehit Polis Ramazan Battal'ın ailesi ile Gaziler Nezih Börekçi ve İsmail Ercan'ı evinde ziyaret ederek Kurban Bayramını kutladı.

Ziyaretlerinde şehit aileleri ve gazilerle sohbet eden Vali Okur, şehitlik mertebesinin Peygamberlik mertebesinden sonra gelen en yüksek mertebe olduğunu ifade ederek "Bu vatan uğruna, bu kutsal topraklar uğruna canlarını seve seve veren şehitlerimizin aileleri devletimiz için kutsal bir emanettir. Bu emanete her zaman sahip çıkacağız. Kurban Bayramı vesilesi ile şehitlerimizi bir kez daha şükran ve minnet duygularıyla anıyor, bütün şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin bayramını kutluyorum. Bu bayramın ülkemizin birliğine, beraberliğine ve huzuruna vesile olmasını diliyorum" dedi.

Ziyaretlerinde Vali Ahmet Okur ve eşi Hatice Nur Okur'a İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Albay Yusuf Yalçın ile İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder ve eşleri eşlik etti. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uşak'ta Kurban Bayramı'nda Şehit Aileleri ve Gaziler Unutulmadı - Son Dakika


Advertisement