Vali Demir'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Vali Demir'e Ziyaret

Vali Demir\'e Ziyaret

Denizlili olan Meksika Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Yavuz Değirmencioğlu, Denizli Valisi Abdülkadir Demir'i makamında ziyaret ederek, Meksika'ın ekonomisi hakkında bilgi aktardı.

19.06.2013 15:40

Denizlili olan Meksika Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Yavuz Değirmencioğlu, Denizli Valisi Abdülkadir Demir'i makamında ziyaret ederek, Meksika'ın ekonomisi hakkında bilgi aktardı.

Denizli Valisi Abdülkadir Demir'i makamında ziyaret eden Meksika Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Yavuz Değirmencioğlu Meksika- Türkiye arasındaki ilişkileri geliştirerek, ihracatın artması için Denizli'deki sektör başkanları ile temaslarda bulundu. Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Mermerciler Derneği Başkanı Mehmet Çelikkol da yer aldı.

Ziyarette konuşan Vali Demir, Denizli'nin sanayisi, ihracatı ile Türkiye'nin önde gelen illeri arasında olduğunu belirterek, "Yavuz beyin pozisyonu ekonomi bakanlığının dışarıdaki temsilcisi konumunda. Dolayısı ile Türkiye'nin bütün ticari ilişkilerini dizayn eden arkadaşımız. Bunun Denizli açısından önemli bir avantaj olduğunu ve bu görüşmelerle de buna ne kadar katkı sağlayabilir onu göreceğiz. Bu görüşmelerden sonra buradaki iş adamalarımızın, oda başkanlarımızın ve iş adamaları derneklerimizin ziyaretlerinde orada ev sahipliği yapacak" diye konuştu.

Türkiye'nin ihracatını arttırma adına ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını söyleyen Yavuz Değirmencioğlu ise, "İhracatımız 2012 yılında yaklaşık yüzde 40 arttı. Şu an resmi rakamlarımıza göre 206 milyon dolar ihracatımız var. Bir Denizlili olarak Denizli'nin ihracatının büyümesi için elimden geleni yapmaya çalışacağım" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Demir'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement