Vali Yıldırım, Emniyet Müdürlüğünü Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Vali Yıldırım, Emniyet Müdürlüğünü Ziyaret Etti

Vali Yıldırım, Emniyet Müdürlüğünü Ziyaret Etti

Kastamonu Valisi Mesut Yıldırım, göreve başlamasının hemen ardından kurumlara yönelik ziyaretlerine başladı.

12.06.2016 16:35

Kastamonu Valisi Mesut Yıldırım, göreve başlamasının hemen ardından kurumlara yönelik ziyaretlerine başladı. Ziyaretler çerçevesinde yapılan çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgi alan Vali Mesut Yıldırım, bu kapsamda hafta sonunda Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

İl Emniyet Müdürü Mustafa Yoldan ve beraberindeki Emniyet yetkilileri, Vali Mesut Yıldırım'ı Emniyet Müdürlüğü binası girişinde karşıladı. Daha sonra Müdür Yoldan'ı makamında ziyaret eden Vali Yıldırım, burada kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

Ziyaretin devamında İl Emniyet Müdürlüğü Toplantı Salonu'na geçildi ve burada İl Emniyet Müdürü Mustafa Yoldan tarafından Vali Mesut Yıldırım'a brifing sunuldu. Yoldan, 2015 ve 2016 yıllarını kapsayan verileri Vali Yıldırım ile paylaştı.

Ziyaretin sonunda gazetecilere kısa bir değerlendirme de bulunan Vali Mesut Yıldırım: "Kastamonu'muzun hem güvenlik anlamındaki verilerini, bilgilerini yakından görmek istedim, hem de Emniyet teşkilatımızın imkan ve kabiliyetini yine aynı şekilde görüp, ciddi bir sorunumuz varsa biran evvel çözüm bulmak adına ne yapabilirizi değerlendirdik. Bir de haliyle bu güzide teşkilatımızı tanımam gerekiyordu, bu manada bir ziyaretimiz oldu. Güzel, verimli bir çalışma oldu" diye konuştu. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Yıldırım, Emniyet Müdürlüğünü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement